plug in issue

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
keydaking
Posts: 35
Joined: Mon Jan 28, 2008 3:49 am
Location: Philly, PA

plug in issue

Post by keydaking » Wed Dec 25, 2013 4:13 am

So I just got live 9 as a gift. I installed software without issue. However live is not recognizing my plugins.
Do u have to do jbridge if u have 64 bit live software? Any help would be appreciated.
Dual Quad Core|8gb ram|Axion 49|FT Pro|Live 8 Suite|Komplelte 8|Waves Mercury

re:dream
Posts: 4559
Joined: Fri Dec 28, 2007 9:42 am
Location: Hoerikwaggo's sunset side...
Contact:

Re: plug in issue

Post by re:dream » Wed Dec 25, 2013 5:47 am

AFAIK yes: live 64 bit will not recognize 32 bit plugins.

Enjoy your gift! 8)

Post Reply