Pro Tools+Rewire+Ableton=Nightmare

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
abletoon
Posts: 69
Joined: Thu Oct 25, 2007 11:52 pm
Location: London

Pro Tools+Rewire+Ableton=Nightmare

Post by abletoon » Fri Jul 04, 2014 11:23 am

has anyone managed to get live 9.x to sync with Pro Tools 10 using rewire on Mavericks?

Looking through previous posts, this seems to an old problem that still hasn't been addressed

Psychoactive_Music
Posts: 104
Joined: Thu May 17, 2012 9:36 am
Contact:

Re: Pro Tools+Rewire+Ableton=Nightmare

Post by Psychoactive_Music » Fri Jul 04, 2014 11:42 am

I'm also interested to know :)


abletoon
Posts: 69
Joined: Thu Oct 25, 2007 11:52 pm
Location: London

Re: Pro Tools+Rewire+Ableton=Nightmare

Post by abletoon » Fri Jul 04, 2014 4:41 pm

Thanks, but it still no joy

Post Reply