Live Audio Output in DANTE network

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
Jabbon
Posts: 156
Joined: Wed Apr 16, 2008 8:57 am
Contact:

Live Audio Output in DANTE network

Post by Jabbon » Fri Aug 01, 2014 8:49 am

Anyone has any experience with Live outputting directly to an audinate card ? or Audio from/to Live in a Network environment such as a DANTE based audio network ?


thanks
A=B B=C C=A

jaynyc
Posts: 56
Joined: Mon Feb 02, 2009 1:21 am
Location: New York, NY

Re: Live Audio Output in DANTE network

Post by jaynyc » Fri Aug 01, 2014 10:42 am

Very curious about this...

agentglover
Posts: 2
Joined: Tue Nov 22, 2011 6:55 pm

Re: Live Audio Output in DANTE network

Post by agentglover » Sat Sep 13, 2014 3:37 am

Also wondering about Live with Dante I/O

lapieuvre
Posts: 711
Joined: Wed Sep 26, 2007 9:29 pm

Re: Live Audio Output in DANTE network

Post by lapieuvre » Sat Sep 13, 2014 3:43 am

Tried it with a Yamaha CL5 console.

Works like a charm!

You need to get Dante virtual soundcard installed on your computer (around 30$).
Mac OSX 10.13.6
Live 9.7.6 Suite
Live 10.1.2 Suite
Soundcards : FF800, Apollo Twin duo

Z3NO
Posts: 246
Joined: Mon Oct 26, 2009 6:12 am
Location: 404 Not Found

Re: Live Audio Output in DANTE network

Post by Z3NO » Sun Sep 14, 2014 2:57 pm

I also use it with a CL3 console. 64in/64out. Best thing ever!

Jabbon
Posts: 156
Joined: Wed Apr 16, 2008 8:57 am
Contact:

Re: Live Audio Output in DANTE network

Post by Jabbon » Sat Feb 04, 2017 1:29 pm

old but still valdi, on windows 7 ?
On Mac ?
A=B B=C C=A

Post Reply