making beat with metronome

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
thekid36
Posts: 2
Joined: Mon Jun 23, 2014 11:42 pm

making beat with metronome

Post by thekid36 » Fri Nov 21, 2014 12:37 am

Nevermind
Last edited by thekid36 on Fri Nov 21, 2014 4:36 am, edited 1 time in total.

DangerousDave
Posts: 799
Joined: Thu May 28, 2009 4:19 am
Location: LA

Re: making beat with metronome

Post by DangerousDave » Fri Nov 21, 2014 12:48 am

A metronome just helps you stay in time. So the way to use it is...turn it on.
https://soundcloud.com/unearthproductions
beats me wrote:everybody around you thinks you’re a fucking idiot.

ohigetbywithalittlehelpfrommyfriends
Posts: 407
Joined: Mon Nov 03, 2014 2:54 am

Re: making beat with metronome

Post by ohigetbywithalittlehelpfrommyfriends » Fri Nov 21, 2014 2:49 am

.
.
.







.











.


































.




















.


















.



























.










.




































































































.

Post Reply