logic X au inside ableton 9?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
RobPaper
Posts: 24
Joined: Fri Mar 12, 2010 5:15 am

logic X au inside ableton 9?

Post by RobPaper » Tue Dec 16, 2014 6:15 am

can I use the logic X instruments/effects inside Ableton live 9 as a AU plugin?

PHY6
Posts: 286
Joined: Wed Apr 22, 2009 2:42 pm

Re: logic X au inside ableton 9?

Post by PHY6 » Tue Dec 16, 2014 9:04 am

No

roringtonsmithe
Posts: 27
Joined: Thu Jun 21, 2012 4:48 am

Re: logic X au inside ableton 9?

Post by roringtonsmithe » Wed Dec 17, 2014 4:36 pm

Kinda. You can use MainStage instruments by using IAC midi ports and sound flower.

https://www.youtube.com/watch?v=41EZa97 ... freload=10

Post Reply