Page 1 of 1

logic X au inside ableton 9?

Posted: Tue Dec 16, 2014 6:15 am
by RobPaper
can I use the logic X instruments/effects inside Ableton live 9 as a AU plugin?

Re: logic X au inside ableton 9?

Posted: Tue Dec 16, 2014 9:04 am
by PHY6
No

Re: logic X au inside ableton 9?

Posted: Wed Dec 17, 2014 4:36 pm
by roringtonsmithe
Kinda. You can use MainStage instruments by using IAC midi ports and sound flower.

https://www.youtube.com/watch?v=41EZa97 ... freload=10