Page 1 of 1

Record modulation into Session

Posted: Sat Dec 27, 2014 6:13 am
by timothyallan
Since v9 records Automation data into Session view by default, is there still a simple way to record Modulation into Session view, or can I only draw it in?

Re: Record modulation into Session

Posted: Sat Dec 27, 2014 7:18 am
by ohigetbywithalittlehelpfrommyfriends
.
.
.







.











.


































.




















.


















.



























.










.




































































































.

Re: Record modulation into Session

Posted: Sat Dec 27, 2014 7:20 am
by timothyallan
Nope, that's how to record automation and manually input modulation. The exact opposite of what I want :)

Re: Record modulation into Session

Posted: Sat Dec 27, 2014 7:22 am
by ohigetbywithalittlehelpfrommyfriends
.
.
.







.











.


































.




















.


















.



























.










.




































































































.

Re: Record modulation into Session

Posted: Tue Dec 30, 2014 4:16 am
by timothyallan
Ooookay, well thanks anyways, I'm assuming this can't be done.