Cyclone Bass + Live 9 Sync Help!

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
JoePolaroid
Posts: 17
Joined: Wed Sep 03, 2008 6:43 pm
Location: Leeds
Contact:

Cyclone Bass + Live 9 Sync Help!

Post by JoePolaroid » Mon Jun 22, 2015 9:26 am

Hi guys

Hope you can help here.

Just got a Cyclone Bassbot TT 303 and I'm having trouble getting any sound in Live 9. I have the MIDI I/O connected up correctly with my Focusrite Saffire 6 and its receiving MIDI and Live is also receiving MIDI data but no sound.

I'm not sure I have the routing set up correctly. Here are pics of how I've got the audio and MIDI set up, does anything stick out as wrong?

Audio set up:
Image

MIDI sync set up:
Image

I've tried to add the 303 as an Exernal Instrument but Live doesnt give me the option to select it?

I'm on MAC OS 10.7.5

Cheers
Joe

googoo
Posts: 166
Joined: Tue May 10, 2005 3:23 pm
Location: UK

Re: Cyclone Bass + Live 9 Sync Help!

Post by googoo » Tue Jun 23, 2015 1:36 pm

Hi, MIDI does not carry an audio signal - you will have to connect the audio out of the TT303 to one of your soundcard inputs. Place an external instrument on an audio track and set it to the audio input you connected the TT303 to. I can't see the images you've posted. Hope this helps.

Post Reply