Synthmaster 2.7.2 and Live 9.2

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
kb420
Posts: 2740
Joined: Fri Jan 13, 2006 3:35 am
Location: Cydonia on the 4th Planet

Re: Synthmaster 2.7.2 and Live 9.2

Post by kb420 » Sun Aug 16, 2015 2:49 pm

I installed Synthmaster 2.7.2 on my Windows 8.1 desktop. I haven't had any issues with it in Live 9.2.1 at all. All is well.
H20nly wrote:fuck Bitwig.

DukeOfPrunes
Posts: 44
Joined: Fri Jun 05, 2015 11:15 am

Re: Synthmaster 2.7.2 and Live 9.2

Post by DukeOfPrunes » Sun Aug 16, 2015 8:01 pm

kb420 wrote:I installed Synthmaster 2.7.2 on my Windows 8.1 desktop. I haven't had any issues with it in Live 9.2.1 at all. All is well.
Good stuff, but weird for me...

granted
Posts: 157
Joined: Sun Oct 01, 2006 6:18 pm

Re: Synthmaster 2.7.2 and Live 9.2

Post by granted » Sun Aug 16, 2015 8:38 pm

**SOLVED**
Live 9.2.1
Synthmaster 2.7.2
Windows 10

I uninstalled all instances of the program. In "Programs and Features" I had three kv331 installations:

Synthmaster 2.6
Synthmaster 2.7
Something called :: " ... 300 Preset update ..."

I uninstalled all and reinstalled 2.7.2. (2.7.2 reports that there is a 2.7.3 available).

Thank you!

DukeOfPrunes
Posts: 44
Joined: Fri Jun 05, 2015 11:15 am

Re: Synthmaster 2.7.2 and Live 9.2

Post by DukeOfPrunes » Mon Aug 17, 2015 1:19 pm

granted wrote:**SOLVED**
Live 9.2.1
Synthmaster 2.7.2
Windows 10

I uninstalled all instances of the program. In "Programs and Features" I had three kv331 installations:

Synthmaster 2.6
Synthmaster 2.7
Something called :: " ... 300 Preset update ..."

I uninstalled all and reinstalled 2.7.2. (2.7.2 reports that there is a 2.7.3 available).

Thank you!
Ok, so I bit the bullet and wiped out all traces of Synthmaster on my hard drive and re-installed everything from scratch, including all the expansion packs and it worked.

Thanks for the tip!

Post Reply