9.7 killed a one of my plugins..

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
swishniak
Posts: 1132
Joined: Mon Jan 09, 2006 11:25 am
Location: Berlin

9.7 killed a one of my plugins..

Post by swishniak » Fri Oct 14, 2016 2:25 pm

specifically Smear from ++audio. AU in osx10.9. reinstalling it didnt help. preferences are pointed to the right directories. anyone else?

Stromkraft
Posts: 7033
Joined: Wed Jun 25, 2014 11:34 am

Re: 9.7 killed a one of my plugins..

Post by Stromkraft » Fri Oct 14, 2016 8:42 pm

swishniak wrote:specifically Smear from ++audio. AU in osx10.9. reinstalling it didnt help. preferences are pointed to the right directories. anyone else?
++audio is saying what?
Make some music!

swishniak
Posts: 1132
Joined: Mon Jan 09, 2006 11:25 am
Location: Berlin

Re: 9.7 killed a one of my plugins..

Post by swishniak » Fri Oct 14, 2016 10:04 pm

i wrote their facebook account.. we'll see..

Stromkraft
Posts: 7033
Joined: Wed Jun 25, 2014 11:34 am

Re: 9.7 killed a one of my plugins..

Post by Stromkraft » Sat Oct 15, 2016 5:41 am

swishniak wrote:i wrote their facebook account.. we'll see..
I think it's highly unusual that an incremental update would break a plug-in. Certainly possible.

Have you tried completely deinstalling Smear including deleting settings files, if any, and reinstalling it? Before that you can maybe try it also in another DAW or in your audio editor just to make sure this is specific to Live. If you don't have either Ocenaudio is a free editor.
Make some music!

swishniak
Posts: 1132
Joined: Mon Jan 09, 2006 11:25 am
Location: Berlin

Re: 9.7 killed a one of my plugins..

Post by swishniak » Sat Oct 15, 2016 8:48 pm

thanks - i know - its strange. . i havent tried it with Logic yet, but Logic is usually picky about plugins anyway. i did a delete+reinstall.. . lets see if the developer replies.

Post Reply