How do I get live 10 look like my 10 beta default start up?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
jpga
Posts: 125
Joined: Tue Jan 12, 2010 11:04 am

How do I get live 10 look like my 10 beta default start up?

Post by jpga » Tue Feb 06, 2018 11:17 am

Please help,,
Last edited by jpga on Tue Feb 06, 2018 11:23 am, edited 1 time in total.

jpga
Posts: 125
Joined: Tue Jan 12, 2010 11:04 am

Re: How do I get live 10 look like my 10 beta default start up?

Post by jpga » Tue Feb 06, 2018 11:22 am

Please!

cids
Posts: 480
Joined: Fri Jul 16, 2004 5:53 pm
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: How do I get live 10 look like my 10 beta default start up?

Post by cids » Tue Feb 06, 2018 11:34 am

The regular release Live 10.0.1 will copy over the Preferences folder (including the Live Preferences, the Template.als, if stored, and Options.txt, if present) from your latest regular Live 9 version. It will therefore use the User Library and Factory Packs folder that are set in your Live 9 Preferences.

So copy these files from the Live 10 Beta location (please make sure that you have a backup...) to the Live 10 locations and you're good to go...
Mac Pro 2.66Ghz Quad-Core

Genelec 8020; Live 10; macOS Mojave 10.14

Novation ReMOTE 49SL Compact, Focusrite Saffire Pro 14

cids
Posts: 480
Joined: Fri Jul 16, 2004 5:53 pm
Location: Amsterdam, Netherlands

Re: How do I get live 10 look like my 10 beta default start up?

Post by cids » Tue Feb 06, 2018 11:36 am

Mac Pro 2.66Ghz Quad-Core

Genelec 8020; Live 10; macOS Mojave 10.14

Novation ReMOTE 49SL Compact, Focusrite Saffire Pro 14

scheffkoch
Posts: 496
Joined: Thu Jan 08, 2015 12:37 pm

Re: How do I get live 10 look like my 10 beta default start up?

Post by scheffkoch » Tue Feb 06, 2018 11:48 am

...try saving the old default as a set, then open this set with the new version and choose (in preferences) "save as default"...
macbook pro late 2016, osx 10.13.6, rme multiface via sonnet thunderbolt expresscard adapter + thunderbolt to usb-c adapter, ableton live 10.0.1, push 2, komplete 9, maschine 2.7.6, touchable

jpga
Posts: 125
Joined: Tue Jan 12, 2010 11:04 am

Re: How do I get live 10 look like my 10 beta default start up?

Post by jpga » Tue Feb 06, 2018 12:58 pm

Video?

jpga
Posts: 125
Joined: Tue Jan 12, 2010 11:04 am

Re: How do I get live 10 look like my 10 beta default start up?

Post by jpga » Tue Feb 06, 2018 1:18 pm

Upp and running now.
Thank you all.
All the best,,
jpga

Post Reply