What's up with 'A' Automation Mode shortcut?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
lapieuvre
Posts: 720
Joined: Wed Sep 26, 2007 9:29 pm

What's up with 'A' Automation Mode shortcut?

Post by lapieuvre » Thu Nov 29, 2018 4:45 pm

Hi

I have a french keyboard, and in the past I had an issue that I thought I could resolve using App Shortcut in System Preferences:

Opt-Cmd-L Not toggling Detail view

But app shortcuts doesn't fix it if I change the shortcut for example to Opt-Cmd-K

Now with Live 10 a second issue appears: only capital A toggles the automation mode view... It is very annoying to have to do that because I have to switch between capital and lower case letters all the time... it kind of drives me crazy

Is it another french keyboard issue? How is it with english keyboards?

Thanks
MBP 2015, 16 GB Ram, OSX 10.14.6
Live 9.7.6 Suite
Live 10.1.14 Suite
Soundcards : FF800, Apollo Twin duo

[jur]
Site Admin
Posts: 2412
Joined: Mon Jun 01, 2015 3:04 pm
Location: Ableton

Re: What's up with 'A' Automation Mode shortcut?

Post by [jur] » Thu Nov 29, 2018 5:07 pm

Strange! French keyboard here and no problem with "a". Have you tried with an other keyboard to see how it goes?
Ableton Forum Moderator

Post Reply