Page 2 of 2

Re: Live 10.1 seems to be out

Posted: Tue May 28, 2019 11:06 pm
by stringtapper
TLW wrote:
Tue May 28, 2019 7:32 pm
CR78 wrote:
Tue May 28, 2019 3:53 pm
Just updated(Suite).

I can't find the CV Pack.....

Looked under Packs and nada......
It's called "Creative Extensions" in my pack list.
Creative Extensions isn't the same thing as CV Tools, which indeed doesn't seem to be in the packs list yet.

Re: Live 10.1 seems to be out

Posted: Wed May 29, 2019 3:31 am
by Joe Cat
Anyone else have an installation bug whereby the new audio effect devices (Delay, Channel EQ) are installed but do not appear in the browser?

They don't appear in my browser. I can "upgrade" a version of PingPong Delay to Delay, but cannot load Delay from Audio Effects, or locate the new Channel EQ. Simple Delay does not load at all. I thought both would appear as legacy devices (PingPong has a preset under "Other" that loads it).

I first upgraded, then tried uninstalling Live 10 Suite and installing the new version but no luck.

Re: Live 10.1 seems to be out

Posted: Wed May 29, 2019 4:21 am
by Joe Cat
Solved - apparently it's a corrupt database file. Can be corrected by deleting. Follow these instructions:
https://help.ableton.com/hc/en-us/artic ... e-Database

Re: Live 10.1 seems to be out

Posted: Wed May 29, 2019 1:12 pm
by Spillby
Joe Cat wrote:
Wed May 29, 2019 3:31 am
Anyone else have an installation bug whereby the new audio effect devices (Delay, Channel EQ) are installed but do not appear in the browser?
This happened to me too, but I solved it by just restarting my computer twice.

Re: Live 10.1 seems to be out

Posted: Wed May 29, 2019 1:17 pm
by garyboozy
CV Tools isnt released yet. It's still in beta and is only available via Centercode for now
(and as mentioned above, it's nothing to do with the Creative Extensions pack)