Page 1 of 1

Blackhole Reverb and Live 10.1

Posted: Wed Jul 03, 2019 8:32 am
by Szwagier
The problem is that no matter how often I rescan my plugin folder (custom, not default), Live just doesn't see either 32- or 64-bit versions of my new (and cheap!) Blackhole reverb. It's unlikely to be an installation problem because WaveLab sees it perfectly. I've tried reinstalling it to no avail.


Does anyone have any suggestions on how I might go about fixing this? Thanks.

Windows 10 machine

Re: Blackhole Reverb and Live 10.1

Posted: Thu Jul 04, 2019 3:14 am
by jestermgee
only the 64 bit will work and it's detected fine on my end, Win 10, L10.1

Re: Blackhole Reverb and Live 10.1 - SOLVED

Posted: Thu Jul 04, 2019 3:20 pm
by Szwagier
I put Blackhole in a separate folder in my plugins folder and it was detected. Evidently when I rescanned the plugins from within Live it wasn't being picked up for some reason. :D