Playback issues

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
charlieeee
Posts: 3
Joined: Sat Jul 20, 2019 6:56 am

Playback issues

Post by charlieeee » Sat Jul 20, 2019 6:58 am

Help, when I record with my Novation Launchkey, nothing gets played back to me. The notes get recorded, but when I play it back, there is no sound.

Thanks

miyaru
Posts: 672
Joined: Tue Jan 10, 2017 12:08 pm
Location: The Netherlands

Re: Playback issues

Post by miyaru » Sat Jul 20, 2019 11:11 am

Did you assign an instrument on the miditrack where your notes are recorded?
Greetings from Miyaru.

Prodaw i7-7700, 16Gb Ram, Focusrite Saffire Pro40, Live Suit 10, Push2, Presonus Eris E8, Lexicon MPX1,
Korg N1, Korg R3, NI Massive, Air Hybrid 3, Rob Papen's Predator 2, Sonarworks Reference 4 and Scaler.

charlieeee
Posts: 3
Joined: Sat Jul 20, 2019 6:56 am

Re: Playback issues

Post by charlieeee » Sun Jul 21, 2019 12:30 am

I have

miyaru
Posts: 672
Joined: Tue Jan 10, 2017 12:08 pm
Location: The Netherlands

Re: Playback issues

Post by miyaru » Sun Jul 21, 2019 12:42 am

How is your monitor button set to auto?
Greetings from Miyaru.

Prodaw i7-7700, 16Gb Ram, Focusrite Saffire Pro40, Live Suit 10, Push2, Presonus Eris E8, Lexicon MPX1,
Korg N1, Korg R3, NI Massive, Air Hybrid 3, Rob Papen's Predator 2, Sonarworks Reference 4 and Scaler.

charlieeee
Posts: 3
Joined: Sat Jul 20, 2019 6:56 am

Re: Playback issues

Post by charlieeee » Sun Jul 21, 2019 6:33 am

I had it to 'In' instead of auto. Thankyou for helping with the issue.
:)

miyaru
Posts: 672
Joined: Tue Jan 10, 2017 12:08 pm
Location: The Netherlands

Re: Playback issues

Post by miyaru » Sun Jul 21, 2019 7:03 am

You are welcome! :D
Greetings from Miyaru.

Prodaw i7-7700, 16Gb Ram, Focusrite Saffire Pro40, Live Suit 10, Push2, Presonus Eris E8, Lexicon MPX1,
Korg N1, Korg R3, NI Massive, Air Hybrid 3, Rob Papen's Predator 2, Sonarworks Reference 4 and Scaler.

Post Reply