1-shot slice to midi as default

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
Tukatiny
Posts: 2
Joined: Sat Mar 28, 2020 8:46 am

1-shot slice to midi as default

Post by Tukatiny » Sat Mar 28, 2020 8:49 am

Hi guys, newbie here but I have searched and cannot find an answer to why the slice to midi function defaults to classic mode and not 1-shot as was the case when I first looked into Ableton a long while ago...
Any pointers of how to set it up as a one-shot default would be highly appreciated.

Tukatiny
Posts: 2
Joined: Sat Mar 28, 2020 8:46 am

Re: 1-shot slice to midi as default

Post by Tukatiny » Mon Mar 30, 2020 9:00 am

nobody?

Rosko
Posts: 215
Joined: Sun Jan 22, 2006 4:12 pm

Re: 1-shot slice to midi as default

Post by Rosko » Sat Jun 27, 2020 9:27 am


Post Reply