A great VSTi for the Redrum Lovers

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
computo
Posts: 1448
Joined: Sat Jan 22, 2005 6:00 pm

Post by computo » Wed Sep 28, 2005 5:36 pm

whats the link for immediate download?

milfbait
Posts: 264
Joined: Mon Sep 13, 2004 6:13 am
Location: Abletonia

Post by milfbait » Wed Sep 28, 2005 8:17 pm


couch boy
Posts: 18
Joined: Wed Sep 28, 2005 5:10 pm
Location: Glasgow

Post by couch boy » Wed Sep 28, 2005 8:23 pm

the download link on the kvr page is dead

claudek
Posts: 1240
Joined: Wed Sep 18, 2002 10:21 pm

Post by claudek » Wed Sep 28, 2005 9:54 pm

I think Props told them to kill that link or there would be a few dead Frenchies.
Mac G4 Quicksilver 1000GHz / Motu 828 /OSX 10.3.9
&
Mac Ibook G4 800GHz OSX 10.3.9 /Core Audio/M Audio Oxy 8
PC: ASUS 2.8 GHz P4 / XP

Live 5.02

atomic
Posts: 403
Joined: Sat Oct 30, 2004 9:45 pm
Location: Toronto, Can

Post by atomic » Thu Sep 29, 2005 12:02 am

ya that is the box
ABIT NF7+AMDXP@2500, RME Multiface, TC Powercore Element+Virus, UAD-1, Nord Lead2, Reason2.5, impOSCar, Microtonic, Reaktor5 and some other stuff...

milfbait
Posts: 264
Joined: Mon Sep 13, 2004 6:13 am
Location: Abletonia

Post by milfbait » Thu Sep 29, 2005 9:06 pm

Fuck the props, how the fuck can you have a patent on a drum box?

Machinate
Posts: 11646
Joined: Thu Jun 24, 2004 2:15 pm
Location: Denmark
Contact:

Post by Machinate » Thu Sep 29, 2005 9:19 pm

hehe, milfbait, I think you should pop by the intellectual property thread ;)

Seriously though, it *was* more or less a direct clone, and I wouldn't be surprised if the propellerheads got a bit pissed off about it, I think the Redrum keeps a lot people in the reason camp - it's pretty damned good.

I hate to be waving the Reaktor flag all over town, but here's a clone for Reaktor users:
http://www.nativeinstruments.de/index.p ... tchid=3666
mbp 2.66, osx 10.6.8, 8GB ram.

couch boy
Posts: 18
Joined: Wed Sep 28, 2005 5:10 pm
Location: Glasgow

Post by couch boy » Thu Sep 29, 2005 9:48 pm

shame. looked like it might be quite good. although i heard the latency was high

Komplex
Posts: 861
Joined: Wed Jun 09, 2004 11:27 pm
Location: Melbourne
Contact:

Post by Komplex » Fri Sep 30, 2005 12:15 am

they should just make it look different.

atomic
Posts: 403
Joined: Sat Oct 30, 2004 9:45 pm
Location: Toronto, Can

Post by atomic » Fri Sep 30, 2005 1:26 am

if the props are giving them a hard time that sucks. so they get permission to copy roland and then someone copies them and they get all pissy? bullshit. Seems to me that they ought to update there 4 year old software some day then they would not have to stress over things like this.
ABIT NF7+AMDXP@2500, RME Multiface, TC Powercore Element+Virus, UAD-1, Nord Lead2, Reason2.5, impOSCar, Microtonic, Reaktor5 and some other stuff...

milfbait
Posts: 264
Joined: Mon Sep 13, 2004 6:13 am
Location: Abletonia

Post by milfbait » Fri Sep 30, 2005 2:04 am

IMO it doesn't look much like Redrum at all. It has many of the same functions yes, but so does every VA softsynth. Can anyone confirm that it was definitely pulled because of Propellerheads?

MrSleep
Posts: 306
Joined: Mon May 02, 2005 10:45 pm
Location: Melbourne
Contact:

Post by MrSleep » Fri Sep 30, 2005 10:35 am

has anyone actually dwnlded th mtfn ting yet? the websites a blody maze!!
hurry up.... mr squigle....

louZ
Posts: 461
Joined: Mon Oct 11, 2004 6:35 pm
Location: Holland

Post by louZ » Fri Sep 30, 2005 12:31 pm

MrSleep wrote:has anyone actually dwnlded th mtfn ting yet? the websites a blody maze!!
I don't see anything about copyrights on the website and it's a free VST. I guess it's alright if I'll host it temporarily from my webspace:

* too late *

Disclaimer: If anyone feels their copyright is being infringed, please let me know through PM and I will take it down immediately.
Last edited by louZ on Sun Oct 02, 2005 4:31 am, edited 1 time in total.

louZ
Posts: 461
Joined: Mon Oct 11, 2004 6:35 pm
Location: Holland

Post by louZ » Fri Sep 30, 2005 12:36 pm

BTW I haven't had the chance to try it out myself yet. I've just installed new harddrives and need to reinstall my music OS.

forge
Posts: 17422
Joined: Wed Apr 21, 2004 9:47 am
Location: Queensland, AU
Contact:

Post by forge » Fri Sep 30, 2005 12:54 pm

no joy here...

I downloaded the mutine, but the drum one download was nowhere to be seen!

Post Reply