All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: pluggo in osx
PostPosted: Wed Mar 20, 2002 3:54 am 

Joined: Mon Feb 11, 2002 3:01 pm
Posts: 8
Location: cambridge ma
anyone tried using pluggo in osx???? any conflictions and will it work at all?
b
www.offshore-recordings.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 20, 2002 4:15 am 

Joined: Fri Dec 14, 2001 12:15 am
Posts: 55
Location: baltimore, md, usa
I'm using Pluggo in Live on my IceBook 500Mhz... It works fine most of the time. The most annoying thing is that the placing of a new plugin causes a split second lapse in the audio. I suspect because of the time required to start a Pluggo plugin. When a Pluggo plugin starts, it essentially starts a copy of Max/MSP...

_________________
bsom
the 'b' is not silent and neither am i
www.bsom.org


Top
 Profile  
 
 Post subject: i know what you mean
PostPosted: Wed Mar 20, 2002 4:24 am 

Joined: Mon Feb 11, 2002 3:01 pm
Posts: 8
Location: cambridge ma
i know what you mean by that gap, i experience the same thing on my powerbook. i find loading a pluggo plugin before starting any heavy processing helps clear it up. so i wasnt sure by your post, are you using osx???
bri


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 20, 2002 4:26 am 

Joined: Fri Dec 14, 2001 12:15 am
Posts: 55
Location: baltimore, md, usa
Nope, using OS9.2.2. I have a OSX partition all ready for when all of my apps support it. Unfortunately, Max/MSP/Pluggon does not support OSX.......yet.

_________________
bsom
the 'b' is not silent and neither am i
www.bsom.org


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group