M-Audio drivers page doesn't seem to have drivers

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
dirtystudios
Posts: 1195
Joined: Wed Jul 10, 2002 1:28 am
Location: santa barbara
Contact:

M-Audio drivers page doesn't seem to have drivers

Post by dirtystudios » Fri Apr 21, 2006 12:00 am

Anyone wanna have a crack at this and see if they can find a link to any actual drivers? It takes you through this form and it seems to just deposit you on a EULA page with no links. Tried in Safari and Firefox. If you can see it, can someone post a link to the OS X.4.6 drivers for an Oxygen 8 in this thread?

http://www.m-audio.com/index.php?do=support.drivers

k

ishimaru
Posts: 507
Joined: Mon Nov 15, 2004 6:29 am
Location: Irvine , California
Contact:

Post by ishimaru » Fri Apr 21, 2006 12:35 am

just look a little closer Neo.


Here you go
Every situation(1) should be confronted with its opposite(2) to come to a better situation(3).

1 Thesis
2 Antithesis
3 Synthesis

- Hegel

jack_your_body77
Posts: 9
Joined: Fri Feb 17, 2006 12:21 pm
Location: London
Contact:

Post by jack_your_body77 » Fri Apr 21, 2006 12:57 pm

From my experience the UK site is stuffed - I ended up getting mine form the German M-audio site. Each time I tried UK site I just got 0kb files!

Annoying. They do know about the problem.

dirtystudios
Posts: 1195
Joined: Wed Jul 10, 2002 1:28 am
Location: santa barbara
Contact:

Post by dirtystudios » Fri Apr 21, 2006 5:47 pm

Thanks ishimaru. For some reason when I tried it, that little yellow box with the link wasn't there. I even checked the source code to no avail.

Cheers,

k

snowtires
Posts: 759
Joined: Tue Mar 28, 2006 1:02 pm
Location: philadelphia, pa

Post by snowtires » Fri Apr 21, 2006 5:51 pm

i don't even know why m-audio bothers updating their drivers. it's not like they're fixing anything.

Post Reply