Keyswitching Solutions

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
micah frank
Posts: 556
Joined: Fri Jun 24, 2005 9:50 pm
Location: Brooklyn, NYC
Contact:

Keyswitching Solutions

Post by micah frank » Fri Mar 02, 2007 4:57 pm

Maybe someone can help me out with this!?

I'm trying to set up some Keyswitching in Sampler (and with racks in general). Obviously, you can assign a note to the chain map for a rack, but all this does is cycle up the chain. Can you think of a way to make it so that (for example) C selects one rack, C# selects another, etc.? Maybe there's an obvious solution that I'm just overlooking?

Thanks!

Micah

synnack
Posts: 2053
Joined: Fri Mar 02, 2007 10:55 pm
Location: Boston, MA
Contact:

Post by synnack » Fri Mar 02, 2007 11:05 pm

what do you mean by selects?

micah frank
Posts: 556
Joined: Fri Jun 24, 2005 9:50 pm
Location: Brooklyn, NYC
Contact:

Post by micah frank » Sat Mar 03, 2007 12:23 am

Sorry, I guess "selects" isn't the right word. I guess I'm asking for any suggestions for ways that would allow a user to switch between different devices in a rack via keyswitching.

thanks,

micah

Post Reply