racks..opening vstscreens??

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
bartvd
Posts: 189
Joined: Thu Jun 14, 2007 9:02 am
Location: netherlands

racks..opening vstscreens??

Post by bartvd » Sat Nov 24, 2007 11:58 am

hi,

i made an instrumentrack.. using some vsts.. and saved it.
now everytime i import that rack into an miditrack all vst instruments screens open up.
i dont want that.. dont need to see the visual settings anymore since its allready stored the way i like it..
now i have to manualy close all those screens.
can i avoid this?
macbook 2ghz, 2g ram. live 7
yamaha wx5/ akai ewi usb

kineticUk
Posts: 1531
Joined: Tue Jul 12, 2005 2:37 am

Post by kineticUk » Sat Nov 24, 2007 12:47 pm

Only by deselecting the option in preferences "Always Open Plugin GUI" or something.
MacBook MacOS Live 9.7.1 Max for Live Push Logic

bartvd
Posts: 189
Joined: Thu Jun 14, 2007 9:02 am
Location: netherlands

Post by bartvd » Sat Nov 24, 2007 8:40 pm

thanks. that is what i need.
macbook 2ghz, 2g ram. live 7
yamaha wx5/ akai ewi usb

Post Reply