Elektron Machinedrum Samples for free 300 MB

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
freshdrumma
Posts: 575
Joined: Mon Oct 25, 2004 5:33 pm
Location: italy
Contact:

Post by freshdrumma » Thu Dec 20, 2007 9:49 am

thanks a lot!!!!!!!!!!!!!!!

kinkajou
Posts: 140
Joined: Mon Sep 19, 2005 9:24 am

Post by kinkajou » Thu Dec 20, 2007 10:13 am

excellent work! thanks! :D

boraxx
Posts: 222
Joined: Thu Mar 23, 2006 4:31 pm
Location: London for now.
Contact:

Post by boraxx » Thu Dec 20, 2007 10:32 am

holy jesus you're the best!

thanks a lot dude :)

Poster
Posts: 8804
Joined: Sat Mar 05, 2005 2:21 am
Location: Amsterdam

Post by Poster » Thu Dec 20, 2007 11:03 am

noiselevel wrote:
Poster wrote::? the set totally freezes my Mac when trying to open it..
after 3 minutes it's still not there so I have to force quit..
no idea..
You can take the samples without the Liveset and import it too live, simpler, sampler, drurack, impulse.
I know..

but why does this set freeze my Mac?
anyone else experience this?

noiselevel
Posts: 50
Joined: Fri Mar 11, 2005 12:06 pm

Post by noiselevel » Thu Dec 20, 2007 12:49 pm

Poster wrote:
noiselevel wrote:
Poster wrote::? the set totally freezes my Mac when trying to open it..
after 3 minutes it's still not there so I have to force quit..
no idea..
You can take the samples without the Liveset and import it too live, simpler, sampler, drurack, impulse.
I know..

but why does this set freeze my Mac?
anyone else experience this?

What a mac?

I'm working with am MPB C2D 2,16 Ghz. and no Problems.

Greetz

nebulae
Posts: 15715
Joined: Tue Sep 07, 2004 12:16 am
Location: New Orleans
Contact:

Post by nebulae » Thu Dec 20, 2007 12:52 pm

Thanks dood!
Image Image Image Image

djgroovy
Posts: 2025
Joined: Thu Sep 28, 2006 12:15 pm
Location: Portugal

Post by djgroovy » Thu Dec 20, 2007 1:10 pm

Whooohhoooo! :D
Thanks man, that's cool.

Lo-Fi Massahkah
Posts: 3602
Joined: Fri Jun 04, 2004 2:57 pm
Location: The south east suburbs of Malmö, Sweden.

Post by Lo-Fi Massahkah » Thu Dec 20, 2007 3:15 pm

4am wrote:muchas gracias señor,
i'm considering buying one, and that should help me to decide...
It might help. The thing with the MD is not really the sounds themselves, though. Rather the intuitive and flexible sequencer and how it actually interacts with the synthesis as well as with the pattern making.

-M

ejectorset
Posts: 606
Joined: Wed Sep 15, 2004 5:01 pm
Location: Houston, TX
Contact:

Post by ejectorset » Thu Dec 20, 2007 3:19 pm

awesomeness!
early christmas for me.

haven't checked them out yet but just wanted to say thank you very much!
13" 2.0 gHz core 2 duo macbook, live 6, korg poly 800 (w/ moog slayer mod), roland rs-09, rhodes mark 1A stage piano, mattel synsonics analog drum machine

forge
Posts: 17422
Joined: Wed Apr 21, 2004 9:47 am
Location: Queensland, AU
Contact:

Post by forge » Thu Dec 20, 2007 3:57 pm

Lo-Fi Massahkah wrote:
4am wrote:muchas gracias señor,
i'm considering buying one, and that should help me to decide...
It might help. The thing with the MD is not really the sounds themselves, though. Rather the intuitive and flexible sequencer and how it actually interacts with the synthesis as well as with the pattern making.

-M
interested to see how well it can be emulated though - i'm sure Live can do the same things to the samples if anyone can be bothered mapping it all out

thanks dude - installing winrar so I can check it out! 8)

Poster
Posts: 8804
Joined: Sat Mar 05, 2005 2:21 am
Location: Amsterdam

Post by Poster » Thu Dec 20, 2007 4:30 pm

noiselevel wrote:
Poster wrote:
noiselevel wrote: You can take the samples without the Liveset and import it too live, simpler, sampler, drurack, impulse.
I know..

but why does this set freeze my Mac?
anyone else experience this?

What a mac?

I'm working with am MPB C2D 2,16 Ghz. and no Problems.

Greetz
both on my MPB and G5 I'm not able to open the set..
Live just freezes..

edit:
did you save all samples in RAM?

SubFunk
Posts: 7853
Joined: Sat Jan 28, 2006 3:41 pm
Location: A Big Toilet Called Berlin
Contact:

Post by SubFunk » Thu Dec 20, 2007 4:45 pm

thanks for sharing!
*** Image GAFM ***

Lo-Fi Massahkah
Posts: 3602
Joined: Fri Jun 04, 2004 2:57 pm
Location: The south east suburbs of Malmö, Sweden.

Post by Lo-Fi Massahkah » Thu Dec 20, 2007 5:26 pm

forge wrote:interested to see how well it can be emulated though
There might be something coming. :wink: Not emulating, but inspired by Elektron's take on sequencing. Involving Live, Lemur & Max. Hang on for a few days. :D

-M

forge
Posts: 17422
Joined: Wed Apr 21, 2004 9:47 am
Location: Queensland, AU
Contact:

Post by forge » Thu Dec 20, 2007 5:31 pm

Poster wrote:
noiselevel wrote:
Poster wrote: I know..

but why does this set freeze my Mac?
anyone else experience this?

What a mac?

I'm working with am MPB C2D 2,16 Ghz. and no Problems.

Greetz
both on my MPB and G5 I'm not able to open the set..
Live just freezes..

edit:
did you save all samples in RAM?
+1

same

damn!

any chane of a 1.0.1 with RAM mode turned off for us lowly low RAMers??

:wink:

noiselevel
Posts: 50
Joined: Fri Mar 11, 2005 12:06 pm

Post by noiselevel » Fri Dec 21, 2007 9:25 am

forge wrote:
Poster wrote:
noiselevel wrote:
What a mac?

I'm working with am MPB C2D 2,16 Ghz. and no Problems.

Greetz
both on my MPB and G5 I'm not able to open the set..
Live just freezes..

edit:
did you save all samples in RAM?
+1

same

damn!

any chane of a 1.0.1 with RAM mode turned off for us lowly low RAMers??

:wink:
I will make it at this weekend.

Greetz

Post Reply