BREAKING NEWS INTEL PLANS TO BUY OUT ABELTON

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
DJ-WILDSTYLE
Posts: 50
Joined: Sat Sep 13, 2003 1:32 pm
Location: ELPASO LAND OF BONGO CONGO

BREAKING NEWS INTEL PLANS TO BUY OUT ABELTON

Post by DJ-WILDSTYLE » Thu Jun 03, 2004 2:42 am

NOW EVERYBODY WILL HAVE TO BUY A PC WITH INTEL INSIDE OF IT, TO USE ABLETON,WELL MAC USER :(

Guest

Post by Guest » Thu Jun 03, 2004 3:03 am

Image

vectrex

Post by vectrex » Thu Jun 03, 2004 8:40 am

well.. I guess it's my fault for reading anything by anyone calling themselves dj-wildstyle

www.similarmusic.com
www.n5md

vectrex

Post by vectrex » Thu Jun 03, 2004 8:41 am

oh shit... I pushed it too the top, forgot about that 8O

dirtystudios
Posts: 1195
Joined: Wed Jul 10, 2002 1:28 am
Location: santa barbara
Contact:

Post by dirtystudios » Thu Jun 03, 2004 10:02 am

vectrex wrote:oh shit... I pushed it too the top, forgot about that 8O
yeah dude...quit it.

k

wildstyle

wildstyle ...

Post by wildstyle » Thu Jun 03, 2004 11:57 am

your humour or what you believe to be SARCASM seems to be derived from watching too many episodes of Survivor.

Go back to your little room with your extra large 54" TV and get some McDonalds and super size yourself...

leisuremuffin
Posts: 4721
Joined: Tue Apr 06, 2004 12:45 am
Location: New Jersey
Contact:

Post by leisuremuffin » Thu Jun 02, 2005 7:53 am

So there you have it.

Sorry, no dual processor support or altivec in 5.

WINDOWS ONLY BIAAACH! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


guess i'll buy a PC


-lm
TimeableFloat ???S?e?n?d?I?n?f?o

wildstyle7272
Posts: 33
Joined: Sun Dec 25, 2005 12:46 pm
Location: GFW GERMANY
Contact:

Post by wildstyle7272 » Fri Jun 02, 2006 3:31 am

:lol:

snowtires
Posts: 759
Joined: Tue Mar 28, 2006 1:02 pm
Location: philadelphia, pa

Post by snowtires » Fri Jun 02, 2006 12:28 pm

yeah, macs will never be able to use any programs that need an intel processor... oh wait.

leonard
Posts: 893
Joined: Wed Oct 12, 2005 4:52 am
Location: ? ?

Post by leonard » Fri Jun 02, 2006 12:40 pm

my big endian is becoming little with that talk.

eyeknow
Posts: 5822
Joined: Fri Jul 15, 2005 6:16 am

Post by eyeknow » Sat Jun 03, 2006 5:54 am

diggin' out the oldies.................

damn, before my abe' time too........

MrYellow
Posts: 1887
Joined: Mon Dec 15, 2003 7:10 am
Contact:

Post by MrYellow » Sat Jun 03, 2006 5:58 am

yeah, macs will never be able to use any programs that need an intel processor... oh wait.
eh?

It's the OS that a program is written to run on, not the processor.

Just because Macs now run on intel processors doesn't mean they can run Windows programs.

-Ben

rbmonosylabik
Posts: 2659
Joined: Thu Mar 09, 2006 7:27 am

Post by rbmonosylabik » Sat Jun 03, 2006 8:04 am

*slams head on desk*
Image

MBP 2.3 GHz i5, Live 9.6.1, Push, MPD32, Rane SL2

GranMarnierAndYooHoo
Posts: 27
Joined: Tue Mar 21, 2006 11:00 pm
Location: LAND OF PROLAPSO RECTO

Post by GranMarnierAndYooHoo » Sat Jun 03, 2006 1:50 pm

yo wildstyle, if you wanna battle rap, join us in the "HELP, I'M A WHITE HIPHOP KID FROM THE AFFLUENT SUBURBS" thread.



.gmayh.

ewik
Posts: 56
Joined: Thu Apr 28, 2005 3:31 am

Post by ewik » Sat Jun 03, 2006 3:17 pm

what?

can anyone make some sense out of this post? intel? ableton? no macs? white hiphop suburbs? star trek?

nonsense.

please help...

Post Reply