Anyone getting the Virus TI Snow?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
rob lee
Posts: 314
Joined: Fri Apr 11, 2008 7:36 pm
Location: uk
Contact:

Anyone getting the Virus TI Snow?

Post by rob lee » Wed Jun 18, 2008 5:47 am

Just been looking at the Virus TI Snow and it looks pretty good indeed for hooking up to my laptop however it's only let down for me is that it's only 4 part...Have any of you guys bought one or planning to use the Virus TI Snow with Live?
Looks great and compact for on the road... :wink:
Rob

anthroid
Posts: 13
Joined: Sat Jun 14, 2008 5:44 pm
Location: minnesota
Contact:

Post by anthroid » Wed Jun 18, 2008 12:03 pm

i am running one with a 1GHz G4 powerbook, so i can give you a worst case perspective.
what would you like to know specifically?

thelike5
Posts: 2047
Joined: Wed Aug 07, 2002 10:12 pm

Post by thelike5 » Wed Jun 18, 2008 1:08 pm

I have one too. Ask away...

rob lee
Posts: 314
Joined: Fri Apr 11, 2008 7:36 pm
Location: uk
Contact:

Post by rob lee » Thu Jun 19, 2008 5:11 am

hi im just asking as i have the virus powercore plugin which i run on the pci mk2 with my daw home pc..i have the multi licence which means i can run 4 instances of virus giving me 16 parts which i only usually use about 6 of them.im just wondering whether access could have released the ti snow as at least a 6 part module instead of 4?not so much a complaint as i havent even got it yet but i want it to compliment my new laptop so any feedback on the ti snow frrom users here would be a plus as i want to order on saturday.
ps
does it intergrate ok with live 7? :wink:
thanks rob

Post Reply