EQ vst with band overlap?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
Airbase
Posts: 202
Joined: Wed May 18, 2005 1:05 pm
Location: Gothenburg
Contact:

EQ vst with band overlap?

Post by Airbase » Tue Sep 09, 2008 9:49 am

I'm looking for an EQ with band overlapping. I'm trying to get as close to the Reason BV512 Vocoders EQ as possible.

The colouration of the sound is quite heavy and I'm not able to get it in any other unit than that one. The problem is I'm not using Reason.

Suggestions?
Long Live Live.

Airbase
Posts: 202
Joined: Wed May 18, 2005 1:05 pm
Location: Gothenburg
Contact:

Re: EQ vst with band overlap?

Post by Airbase » Mon Jul 19, 2010 2:04 pm

Bump. No one?
Long Live Live.

Simmo
Posts: 87
Joined: Mon Feb 19, 2007 12:41 pm
Location: UK
Contact:

Re: EQ vst with band overlap?

Post by Simmo » Tue Jul 20, 2010 11:05 am

Izotope Ozone/Alloy might be able to do what youre after


Cheers, Simmo

Post Reply