All times are UTC

 
 



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: What to do if the EIC Woodwinds pack would not install?
PostPosted: Thu Apr 07, 2011 10:51 am 

Joined: Wed Jun 13, 2007 10:50 am
Posts: 237
Location: Ableton Headquarters
Hi folks,

once again, we've updated the Woodwinds.

From the Woodwinds pack, we removed the wrong preset that shouldn't have been in there:
http://downloads.ableton.com/packs/80/EIC2Woodwinds_v8.5.zip (1,9 GB)
Said preset is now downloadable as an extra AltoSax pack:
http://downloads.ableton.com/packs/80/EIC2AltoSax_v8.5.zip (132 MB)

I also updated our initial post with the correct links. Please remember to unzip the downloaded files completely before trying to install the packs. Do not try to install them via the Windows zip preview, for example, as this may result in a corrupt installation.

Let us know if there are any problems.

Regards,

Torsten

_________________
support@ableton.com
http://www.ableton.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: What to do if the EIC Woodwinds pack would not install?
PostPosted: Thu May 19, 2011 12:20 pm 

Joined: Mon Apr 20, 2009 7:47 pm
Posts: 1546
Location: Belgium
I have an issue with partner instruments pack.
Not fully installing, It cant convert [or rename] some files then I got a lot of partner devices with no sounds + weird behaviors regarding ram usage.

I mailed support, sent a lot of crashes report, and no answer for days now.


Desperating as frustrating it is

_________________
...GaelC...

___°___

PANDARIUM free compilation-CLICK for download


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: What to do if the EIC Woodwinds pack would not install?
PostPosted: Tue Nov 01, 2011 3:05 am 

Joined: Mon Oct 31, 2011 2:09 am
Posts: 1
I just bought Live 8 and the only one which would install is the woodwind alto sax. Any other of the packs I try to install off the disk just cause Live to crash immediately.

On a related note, I downloaded a Latin Percussion pack from the LIve website and have installed it (I think). It shows in my library, I can open the main folder and sub folders display: bells, bongo, chimes etc but there seems to be nothing in these sub folders. This is in the 'Simpler' folder. The Latin Percussion folder also appears in Drum Rack, but this one doesn't open at all.

Can anyone help with either problem?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group