All times are UTC

 
 



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem with Ableton and Keystudio 49
PostPosted: Mon Dec 27, 2010 5:16 pm 

Joined: Mon Dec 27, 2010 12:28 am
Posts: 2
Hi there, I installed ableton suite 8, got everything working perfectly before with my M-Audio KeyStudio 49, but for some reason now when I try to play anything midi, no sound is produced. Ableton recognizes the keyboard is being played, just no sound is produced. The sound test works though, and I am able to play loops. Any assistance would be greatly appreciated.

I am running windows 7 64-bit.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Ableton and Keystudio 49
PostPosted: Tue Dec 28, 2010 1:19 pm 

Joined: Fri Aug 20, 2010 7:31 pm
Posts: 1774
Location: Ableton
Hi, under Preferences->MIDI, do you have "track" and "remote" enabled for input from the Keystudio? Also, make sure to arm the track with the instrument that you want to play for MIDI input.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Ableton and Keystudio 49
PostPosted: Tue Dec 28, 2010 9:45 pm 

Joined: Mon Dec 27, 2010 12:28 am
Posts: 2
Yes, everything is set up like that.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Ableton and Keystudio 49
PostPosted: Wed Dec 29, 2010 2:37 pm 

Joined: Fri Aug 20, 2010 7:31 pm
Posts: 1774
Location: Ableton
In that case, you'll want to get in touch with technical support: http://www.ableton.com/support


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group