All times are UTC

 
 



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Never Enough RAM
PostPosted: Mon Mar 19, 2012 2:27 am 

Joined: Mon Mar 19, 2012 2:21 am
Posts: 1
Hey, so I've been having memory issues with my production in Live, recently.
I previously found that with 4GB of memory, I was using around 150% of my memory whenever I tried to listen to my track with all channels playing.
Yesterday I added an additional 4GB of RAM to my computer, totalling 8GB. While all of my PC games undertook drastic frame rate improvements, Live was
left completely unaffected by this upgrade.

Does anyone know why this might be? I know that there was no error with the installation, it's a problem within Live itself.
Thanks in advance.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Never Enough RAM
PostPosted: Mon Mar 19, 2012 6:18 am 

Joined: Mon Jan 04, 2010 12:54 am
Posts: 829
The problem is with Live, as it is a 32 bit application, thus cannot access more than 4 gigs of ram. Live 9 will hopefully be 64 bit, though nobody knows when that will happen.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Never Enough RAM
PostPosted: Mon Mar 19, 2012 11:52 am 

Joined: Fri Oct 26, 2007 5:34 pm
Posts: 929
Location: canuhduh
150% of your memory? That wouldn't be live's CPU meter you're reading that number from is it?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group