mt4-midi interface and live

UHE is now closed. For Technical Support from Ableton, please go here: http://www.ableton.com/support
Locked
nick

mt4-midi interface and live

Post by nick » Tue Mar 26, 2002 7:39 am

hello everyone
i have a severe midi problem with my setup
(g4 400 NB/1gigaram/os9.1/MT4-Interface/OMS2.3.8)but onlywith live.
eg i hit the learn midi knob and assign the potis of my doepfer pocket dial to lets say the volume faders and start a sesseion. all of a sudden (you never know when its gonna happen) the faders dont work anymore so all i can do is to work on only with my mouse. i use other software-products as
logicplatinum 4.8.1/reaktor/reason but i never have midi connection problems with any of these products. is anyone of you having the same problems or are you using another midi interface.
i have been told that the mt4 had been optimized for the use with logic and that this could be the explanation for my problem but why have i no problems with other softwareproducts ? :(

dick richards
Posts: 27
Joined: Tue Jan 01, 2002 11:36 pm
Location: toronto
Contact:

Post by dick richards » Tue Mar 26, 2002 12:32 pm

Hi,

I had the same problem and it took me a while to figure it out but an upgrade to OS 9.2 finally fixed it.

-dick

FrankH
Posts: 226
Joined: Tue Jan 08, 2002 9:38 pm
Location: Zeist, The Netherlands

aha

Post by FrankH » Tue Mar 26, 2002 8:29 pm

So it's a bug in Mac OS.

okay!

Enjoy the music

f

Locked