Page 10 of 10

Posted: Thu Sep 13, 2007 5:15 pm
by persequor
yep - i too have problems syncing ableton 6 with the Virus TI

I know there are peeps out there who have no syncing problems at all with ableton and virus

please tell me who you are and how you did it!!! arrrgh lol

any help at all though so greatly appreciated as dont want to switch to cubase

Posted: Fri Sep 14, 2007 12:12 pm
by Bandini
Hello,

Same Here.

I can't have a MIDI Clock synchronisation between my Clavia NordModular and Live 6.

I'ts a shame !

Posted: Wed Nov 14, 2007 11:44 pm
by taaloopa
any more news on this?

I've been having similar issues trying to sync 2 laptops running live.

They start in sync, but drift out - sometimes suddenly over 1 bar despite having run together for over 100 bars.

would really appreciate any help in fixing this.

Posted: Fri Nov 30, 2007 1:26 pm
by Chouch21
I've tried with the Live 7 demo.

It works soooooooo much better !

Thanks guys of Ableton, You made a good work !

Posted: Fri Nov 30, 2007 7:53 pm
by musicmachine
Chouch21 wrote:I've tried with the Live 7 demo.

It works soooooooo much better !

Thanks guys of Ableton, You made a good work !
I'll have to get on that.Thanks!