record midi output of vsti´s like groove agent...

Share your wishes for the future of Ableton Live
Post Reply
cloublast
Posts: 103
Joined: Thu Dec 19, 2002 12:07 pm
Location: hamburg

record midi output of vsti´s like groove agent...

Post by cloublast » Tue Aug 03, 2004 1:30 pm

... would be nice
G5 dual 2,5 / 2,5 ram / OS 10.3.7 / Motu 828 / Powercore PCI / Midex8 (1.0.0b4)/ Live 4.0.4 / SX3.01 / Logic7 ...

spitfire31
Posts: 3
Joined: Sun Sep 19, 2004 8:53 pm

Re: record midi output of vsti´s like groove agent...

Post by spitfire31 » Mon Sep 20, 2004 3:24 pm

cloublast wrote:... would be nice
Yes, yes! PLEASE implement this as soon as possible as an incremental update to Live 4!

There will be more VSTi:s like Groove Agent.

Pretty please?

aguycalledrichard
Posts: 6
Joined: Tue Jun 29, 2004 9:33 pm
Location: London, UK

Re: record midi output of vsti´s like groove agent...

Post by aguycalledrichard » Fri Sep 24, 2004 7:52 pm

Yes please. I would love to be able to use the MIDI out from Reaktor to drive a chain of other soft synths in Live, like I can in Sonar.

Post Reply