use QWERTY to jump in browser

Share your wishes for the future of Ableton Live
Post Reply
Soma
Posts: 592
Joined: Mon Jun 05, 2006 3:59 pm
Location: Berlin
Contact:

use QWERTY to jump in browser

Post by Soma » Thu Sep 10, 2009 4:27 am

This is a simple request to be able to use the computer keyboard when the browser is in focus to select items, just as in windows and Mac. For example, if in the device browser, type "Pi" to highlight and select the Ping-pong delay. The focus would also scroll to make this item the top of the list.

triss
Posts: 127
Joined: Sun Feb 17, 2008 1:10 pm

Re: use QWERTY to jump in browser

Post by triss » Thu Sep 10, 2009 9:14 am

+1


Dalski
Posts: 203
Joined: Sun Dec 28, 2008 10:59 pm

Re: use QWERTY to jump in browser

Post by Dalski » Sun Sep 13, 2009 10:27 pm

Count me in +1

Soma
Posts: 592
Joined: Mon Jun 05, 2006 3:59 pm
Location: Berlin
Contact:

Re: use QWERTY to jump in browser

Post by Soma » Sat Oct 03, 2009 11:21 pm

bump!

gp23
Posts: 224
Joined: Fri Nov 04, 2005 12:58 pm
Location: UK

Re: use QWERTY to jump in browser

Post by gp23 » Sat Oct 03, 2009 11:24 pm

This is another one of those little things that you just can't understand why it isn't already implemented.

+1

Soma
Posts: 592
Joined: Mon Jun 05, 2006 3:59 pm
Location: Berlin
Contact:

Re: use QWERTY to jump in browser

Post by Soma » Tue Sep 07, 2010 8:57 am

I keep trying to do this even after years of using live, because I do it so much in all other browsers

greenscreens
Posts: 139
Joined: Fri May 11, 2007 3:23 pm

Re: use QWERTY to jump in browser

Post by greenscreens » Tue Sep 14, 2010 4:45 am

plus 100!!

tom.luft
Posts: 42
Joined: Fri Dec 25, 2009 8:24 pm
Contact:

Re: use QWERTY to jump in browser

Post by tom.luft » Wed Sep 15, 2010 2:39 pm

+1
Live 9.1.7 64bit, NI Komplete 8 Ultimate, Addictive Drums 2
Scarlett 18i8
M-Audio Keystation 61es, Launchpad, Behringer BCF2000
AMD Phenom II X6, 8 GB RAM, Win 8.1 Pro 64bit
http://tomluft.at

Post Reply