Actual total integration with the Virus TI

Share your wishes for the future of Ableton Live
Post Reply
kcinsu
Posts: 17
Joined: Fri Nov 14, 2008 4:54 am

Actual total integration with the Virus TI

Post by kcinsu » Mon Nov 09, 2009 5:54 am

I'm sure this is an issue both with Ableton and Access together... so I'm not sure who can fix it... if it's just one, or both, but it's so frustrating not to be able to easily automate the virus parameters on each channel.

2 amazing pieces of music technology, that fall flat when combined.

Please PLEASE find a way to fix this!

monk_volcano
Posts: 20
Joined: Thu Apr 27, 2006 8:01 am

Re: Actual total integration with the Virus TI

Post by monk_volcano » Mon Nov 09, 2009 3:13 pm

you could do it with midi cc's.. you could set it up in the mod matrix where a controller is controlling multiple parameters. otherwise you're just going to have to do it in the channel that contains the virus instance. i don't see anyway around it. sorry bro.

kcinsu
Posts: 17
Joined: Fri Nov 14, 2008 4:54 am

Re: Actual total integration with the Virus TI

Post by kcinsu » Mon Nov 09, 2009 8:35 pm

Yeah, I'm aware of the MIDI cc option, but it's time consuming... it slows down the creative process to have to assign things, and remember cc assignments etc. I obviously have to deal with it for now, but I just wanted to voice my strong wish for this to somehow be remedied in a future update.

Post Reply