External plugins (AU/VST) enabled while in ReWire-slave mode

Share your wishes for the future of Ableton Live
Post Reply
sounddesignandbrands
Posts: 8
Joined: Tue Aug 24, 2010 10:47 am

External plugins (AU/VST) enabled while in ReWire-slave mode

Post by sounddesignandbrands » Tue Aug 24, 2010 12:02 pm

As the topic says: External plugs while in ReWire-slave... That would be one hell of a thing, as I still want to use ProTools for the final mix and arrangement.

ovorigin
Posts: 72
Joined: Mon Jul 13, 2009 3:20 am

Re: External plugins (AU/VST) enabled while in ReWire-slave mode

Post by ovorigin » Fri Sep 17, 2010 4:27 am

+1

I cant believe ableton hasnt done this yet.

whats the point of being able to use 2 programs together without being able to include crucial plugins that are 'your sound'.

gwp9911
Posts: 5
Joined: Wed Sep 01, 2010 10:01 pm

Re: External plugins (AU/VST) enabled while in ReWire-slave mode

Post by gwp9911 » Tue Nov 09, 2010 1:26 am

wish I would have found this thread 6 hours ago!!!!!

Koshdukai
Posts: 11
Joined: Tue Feb 08, 2011 9:12 pm

Re: External plugins (AU/VST) enabled while in ReWire-slave mode

Post by Koshdukai » Tue Feb 08, 2011 9:19 pm

+1 on this feature request (that should be in there in the first place, btw!).

Can't believe I'll have to buy yet another "DAW" (Reaper, Bidule) to achieve this.
Feature request: External plugins (AU/VST) enabled while in ReWire-slave mode / VST/AU Hosting in Rewire Slave Mode !

Using: Propellerhead, Ableton, KarmaFX, GForce, Korg, Arturia, Celemony, NI, M-Audio, Novation, Line-6 and some freeware...

digid
Posts: 174
Joined: Sat Nov 28, 2009 10:29 pm

Re: External plugins (AU/VST) enabled while in ReWire-slave mode

Post by digid » Mon Feb 14, 2011 9:54 am

Another +1 from me, would be extremely useful when using both Logic and Live.

(at least until Live becomes the DAW it could be)
Listen to my lovely electroacoustics on Soundcloud: http://soundcloud.com/digidada

Koshdukai
Posts: 11
Joined: Tue Feb 08, 2011 9:12 pm

Re: External plugins (AU/VST) enabled while in ReWire-slave mode

Post by Koshdukai » Mon Feb 14, 2011 2:08 pm

Added this to http://getsatisfaction.com/ableton/topi ... slave_mode

...for the sake of it.
Feature request: External plugins (AU/VST) enabled while in ReWire-slave mode / VST/AU Hosting in Rewire Slave Mode !

Using: Propellerhead, Ableton, KarmaFX, GForce, Korg, Arturia, Celemony, NI, M-Audio, Novation, Line-6 and some freeware...

Post Reply