64 bit

Share your wishes for the future of Ableton Live
jlmusik
Posts: 2
Joined: Thu Jan 19, 2012 4:35 pm

64 bit

Post by jlmusik » Thu Jan 19, 2012 4:42 pm

Ableton better come out with a 64 bit version soon!!! I can't deal with the memory crashes anymore. Reason 6 runs like garbage with Live 8. NEED 64 BIT!!! I don't know how much I can take before I decide to switch to Logic or something else. :x :x :x :evil: :evil: :evil:

Paladino
Posts: 31
Joined: Fri Jun 04, 2010 9:49 pm

Re: 64 bit

Post by Paladino » Fri Jan 20, 2012 1:52 pm

Yeah...

Live is AMAZING but things like 64-bit, comping, a more customisable browser, automation curves (Bézier curve) and so on, makes it loose so much potential.

The 64-bit thing is just more than necessary, if you work with lots of sampled instruments, or record lots of tracks with lots of effects you run out of memory very quick and get the error message all the time =(

gorillaknuckles
Posts: 48
Joined: Fri Apr 10, 2009 8:16 am

Re: 64 bit

Post by gorillaknuckles » Fri Jan 20, 2012 6:36 pm

+1000000000

wehkah
Posts: 496
Joined: Sun Jan 06, 2008 4:19 pm
Location: Germany
Contact:

Re: 64 bit

Post by wehkah » Tue Jan 24, 2012 7:47 pm

+1
Motto: sharing knowledge...

https://soundcloud.com/bytechop

BdD7ntsr
Posts: 8
Joined: Wed Jul 07, 2010 7:25 pm

Re: 64 bit

Post by BdD7ntsr » Wed Jan 25, 2012 5:20 pm

+1000000

all others applications and daws have a 64Bit version now : / When for Ableton Live FU"" !!!! :? What are they doing please...Even if it's work with the bridge ableton crash to much !!

H20nly
Posts: 15836
Joined: Sat Oct 27, 2007 9:15 pm
Location: The Wild West

Re: 64 bit

Post by H20nly » Wed Jan 25, 2012 5:27 pm

Image

say 64 bit again

nycmex77
Posts: 138
Joined: Thu Jan 05, 2012 5:58 am
Location: NEW YORK, NY

Re: 64 bit

Post by nycmex77 » Wed Jan 25, 2012 6:44 pm

H20nly wrote:Image

say 64 bit again

64 64 64 :lol:
Image

H20nly
Posts: 15836
Joined: Sat Oct 27, 2007 9:15 pm
Location: The Wild West

Re: 64 bit

Post by H20nly » Wed Jan 25, 2012 7:49 pm

Image

redglass
Posts: 394
Joined: Fri Jul 28, 2006 8:43 am
Location: Berlin
Contact:

Re: 64 bit

Post by redglass » Thu Jan 26, 2012 11:56 pm

+ 1

luakasbravo
Posts: 21
Joined: Mon Jul 28, 2008 12:08 pm
Contact:

Re: 64 bit

Post by luakasbravo » Fri Jan 27, 2012 2:02 am

+10000000000 WTF HOW LONG I NEED TO WAIT???? IS IT SO DIFICULT????? FUCK I FEEL THAT I FASTER CHANGE TO LOGIC THAN THEY MOVE THEIRS LAZY ASSEs.....

MEMORY CRASHES ALL THE TIME !!!!!!!!!!! I CAN LOAD TRILIAN THREE TIME BECOUSE OF THIS 32bit SHIT.... I HAVE NO WORDS FOR THIS ......

sach160
Posts: 79
Joined: Thu Oct 01, 2009 4:26 pm

Re: 64 bit

Post by sach160 » Tue Feb 07, 2012 11:42 am

+1 because it's an in controllable arm reflex now - every time I see 64 bit In a posting title, my hand immediately jerks in a complex motion that ends up with a plus one for the feature. And partly because I think ableton have lost my faith in development enough that I they may just maybe might possibly contemplate not including this in 9. Still prefer live to any other daw though.

DRTYWRKS
Posts: 14
Joined: Fri Dec 09, 2011 10:09 pm

Re: 64 bit

Post by DRTYWRKS » Mon Feb 13, 2012 8:27 pm

64 bit. We NEED it. I just bought live 8. I'm going to be a bit miffed if you charge me a rediculous fee for 64bit... come on guys. Live is a great DAW! Lets keep it that way. If you cant support the daw anymore make it open source so that the community can step in and keep live going.

PDSound
Posts: 4
Joined: Mon Feb 13, 2012 9:19 pm
Location: everwhere on Earth- We are Sony
Contact:

Re: 64 bit

Post by PDSound » Mon Feb 13, 2012 9:40 pm

+1

Suffering from Memory Crashes and I'm Sound Designing to pretty hefty videos and I through my samples in Ram due to slower hard drive.

humnumb
Posts: 636
Joined: Thu Nov 02, 2006 2:27 pm

Re: 64 bit

Post by humnumb » Tue Feb 14, 2012 9:34 am

BdD7ntsr wrote:+1000000

all others applications and daws have a 64Bit version now : / When for Ableton Live FU"" !!!! :? What are they doing please...Even if it's work with the bridge ableton crash to much !!
Seriously. All software I use is already 64bit. I have a feeling Ableton is holding it back for the Live 9 release.

H20nly
Posts: 15836
Joined: Sat Oct 27, 2007 9:15 pm
Location: The Wild West

Re: 64 bit

Post by H20nly » Tue Feb 14, 2012 5:37 pm

^ maybe they'll go the way of the iPhone and release and Live 8S.

where S = Sixty Four Bit instead of - "Siri your anytime [partially correct] personal assistant".

Post Reply