Creating and naming new bank on vst/au plugins rack

Share your wishes for the future of Ableton Live
Post Reply
Drowl
Posts: 6
Joined: Wed Aug 29, 2012 10:31 pm
Location: Swissbruh

Creating and naming new bank on vst/au plugins rack

Post by Drowl » Wed Nov 04, 2015 9:18 am

With the push 2 having a better screen with more information
it would be really nice to be able to moove the parameters from the vst inside personal bank and save them.
So rather than having bank 1 bank 2 bank 3 and so you could name bank 1 exemple oscillator one and moove some parameters inside.
So working with push you could just organize your vst knob functions the way you want.
Make your own fast layout of parameters.

Is it clear enough ? I can show pictures if not.
I don't think it's something hardcore to do but i'm no pro.

Anyone found it interesting ?
Last edited by Drowl on Fri Feb 05, 2016 10:59 pm, edited 1 time in total.

Stromkraft
Posts: 7033
Joined: Wed Jun 25, 2014 11:34 am

Re: Creating and naming new bank on vst/au plugins rack

Post by Stromkraft » Thu Nov 05, 2015 1:57 am

Drowl wrote: Any of you find it interesting ?
Yes, please!
Make some music!

Drowl
Posts: 6
Joined: Wed Aug 29, 2012 10:31 pm
Location: Swissbruh

Re: Creating and naming new bank on vst/au plugins rack

Post by Drowl » Fri Feb 05, 2016 10:58 pm

Bump honestly.. this is killer feature for anyone owning external hardware..

S4racen
Posts: 5287
Joined: Fri Aug 24, 2007 4:08 pm
Location: Dunstable
Contact:

Re: Creating and naming new bank on vst/au plugins rack

Post by S4racen » Sat Feb 06, 2016 11:20 am

Bookmarked for later...

Cheers
D

Post Reply