The GREAT 128 PARAMETERS CAMPAIGN - Add Support Now :)

Share your wishes for the future of Ableton Live
nihad
Posts: 196
Joined: Sun Apr 23, 2006 10:32 pm

Post by nihad » Mon Oct 22, 2007 7:52 am

+1 essential!!!!!!!!!!

and also the idea of choosing which parameters to be visible ...

Alsamarkan
Posts: 101
Joined: Wed Sep 27, 2006 7:39 am

Post by Alsamarkan » Mon Oct 22, 2007 10:04 am

pls abes - a must have!!! +128
I7 920/6 GB RAM/WIN7/RME 9632/UAD-1/Trigger Finger/APC40/MPK25/Nanokey/Shuttle Pro V2/Live 8 Suite/BFD2 (XFL,8BitKit) Kitcore/Trilian/Omnisphere/FM8/GuitarRig 4/RealGuitar 2/Reflections LE/Waves Vocal Rider/Fabfilter Bundle/SPL Analog Code Bundle 1

elt.net
Posts: 62
Joined: Fri Jul 29, 2005 11:02 pm
Contact:

Post by elt.net » Mon Oct 22, 2007 12:39 pm

agree

filterdude
Posts: 11
Joined: Mon Sep 06, 2004 9:23 am
Contact:

Post by filterdude » Mon Oct 22, 2007 1:00 pm

+1

filterdude
Posts: 11
Joined: Mon Sep 06, 2004 9:23 am
Contact:

Post by filterdude » Mon Oct 22, 2007 1:01 pm

+1

arachnaut
Posts: 951
Joined: Mon Aug 21, 2006 9:58 pm
Location: Sunnyvale, CA USA
Contact:

Post by arachnaut » Mon Oct 22, 2007 1:05 pm

I, too, wish to see the limit removed.

Fledz
Posts: 166
Joined: Tue May 09, 2006 9:40 am
Location: Sydney - AUS

Post by Fledz » Wed Oct 24, 2007 5:01 am

I'm on board

blaugruen7
Posts: 404
Joined: Sun Oct 27, 2002 9:17 am
Location: berlin
Contact:

Post by blaugruen7 » Sat Oct 27, 2007 9:46 pm

bump until eternity

friend_kami
Posts: 2255
Joined: Mon May 29, 2006 10:10 pm

Post by friend_kami » Sun Oct 28, 2007 10:03 am

yes yes yes, this is one huge problem for me.
on the plus side its forced me to rely less and less on third party software, and more int he builtin ableton devices (intentional?).

i think that why theyre not really focusing on this so much is because they have other more important things to fix (ok, its a lie, we all know it. lets add some instruments instead of automation recording in session view. woot), and mainly because workarounds to this has been posted on the forums using third party software.

but yes yes yes, +1 from me.

Fractal Dimension
Posts: 15
Joined: Thu Apr 26, 2007 12:31 pm
Location: Budapest, Hungary
Contact:

Post by Fractal Dimension » Mon Oct 29, 2007 3:18 pm

What workarounds? I searched the forum but couldn't find any. Could you give me links to them?

Thanks in advance!


PierreHenrut
Posts: 22
Joined: Wed Oct 04, 2006 9:16 pm

Post by PierreHenrut » Tue Oct 30, 2007 7:14 pm

+ 10
with Stylus RMX eXT is not very nice
Les Oiseaux de Nuit !!

muthafunka
Posts: 2241
Joined: Fri Jan 10, 2003 5:28 pm
Location: Tokyo

Post by muthafunka » Wed Oct 31, 2007 12:41 am

Absolutely +1, embarassing omission at present.

j24keys
Posts: 73
Joined: Thu Jun 23, 2005 3:43 am
Location: New York City
Contact:

Post by j24keys » Wed Oct 31, 2007 3:18 am

I agree...After all, you make this product for US!! So we are asking. I'm sure you want us to upgrade...so we want more attention!!
Live 7.0.10|Logic 8|Reason 4
Desktop#1: Core2 e6700|ASUS P5W DH|2GB RAM|E-MU1820M| XP Pro SP2
Desktop#2: Mac Pro 8-Core 2.8GHz|RME Multiface II + HDSPe (PCIe)
NoteBook:MBP 2.5GHz 4GB RAM Leopard(OSX 10.5.5)

djastroboy
Posts: 616
Joined: Fri Feb 25, 2005 1:24 pm
Location: St. Louis
Contact:

Post by djastroboy » Fri Nov 02, 2007 9:30 pm

Is anyone working on this?

Post Reply