All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 213 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Next
Author Message
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Wed Nov 14, 2012 1:22 pm 

Joined: Mon Oct 12, 2009 7:14 pm
Posts: 68
YESSS COMONNNN :evil:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Wed Nov 14, 2012 3:33 pm 

Joined: Wed Jan 06, 2010 9:28 pm
Posts: 179
Sigh. My new 27" IPS monitor arrives today, giving me three. I'm baffled they couldn't manage to undock some damn windows for 9.

_________________
MFOS Ultimate Expand-o-tron Build Log: http://www.electro-music.com/forum/viewtopic.php?p=308797#308797
MFOS Mini-Controller Build Log [FINISHED!]: http://www.electro-music.com/forum/viewtopic.php?t=42968


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Sun Feb 03, 2013 3:47 pm 

Joined: Sat May 14, 2011 11:21 pm
Posts: 17
-10,000,000

Ok +20,000,000

I don't see why we can't just have multiple windows. Cmon now.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Tue Feb 19, 2013 2:57 pm 

Joined: Fri Jun 26, 2009 7:52 am
Posts: 144
A bump for screensets.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Wed Feb 20, 2013 12:35 am 

Joined: Tue Jan 29, 2013 8:47 pm
Posts: 5
+1 for a more flexible interface. Like making instruments bigger - it will be possible for the EQ in Live 9, why not for everything? And why not dynamic? I mean, it's not that hard to do...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 2:10 pm 

Joined: Fri Aug 31, 2012 1:16 pm
Posts: 5
come on ableton... dual monitor is a must.
We are in 2013....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 3:09 pm 

Joined: Mon Feb 25, 2013 2:38 pm
Posts: 7
I still don't get this. How can Ableton Live not suppport multiple monitors? It's a simple feature that I think Reason nailed: You can opt to undock the mixer from the sequencer and move it anywhere you want. If you perfer everything in one window, that's fine as well. Just give us the option!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 6:31 pm 

Joined: Thu Dec 15, 2005 3:15 am
Posts: 923
Location: rome italy
Isn't there a M4L patch that somewhat does this?

_________________
Live 9 Suite, audio trackles (several audio tracks that crackle)
Image
Bandcamp ? Flavors ? Soundcloud


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 6:40 pm 

Joined: Sat Oct 27, 2007 9:15 pm
Posts: 13006
Location: The Wild West
^ yes.

i think the reason they do not support dual monitors is partially in the name "Live" you/a performer typically only have/has one laptop on stage.

they intentionally created a program that would not have the floating window style mess, a la Cubase, that can trip you up when performing.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Fri Mar 01, 2013 2:22 am 

Joined: Fri Dec 15, 2006 2:45 am
Posts: 8
+ gazillion


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Fri Mar 01, 2013 2:28 am 

Joined: Mon Oct 04, 2004 2:22 pm
Posts: 12595
It's possible to support multiple monitors WITHOUT floating hell windows.
I suggest relocatable panes, in savable screensets.

It makes me laugh when people imagine the shitest solution and say " I don't want that shit thing I just imagined" , well you just failed at the imagination game. That's 0 points to you. I'm glad I'm not trapped in a spec meeting with you miserable cunts.

Imagine shit sandwich, rule out sandwiches ... Next !

_________________
site


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Fri Mar 01, 2013 2:38 am 

Joined: Sat Oct 27, 2007 9:15 pm
Posts: 13006
Location: The Wild West
somehow, i imagine you're correct.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Sat Mar 02, 2013 3:22 pm 

Joined: Mon Dec 19, 2011 6:09 pm
Posts: 34
pleaseeeeeeeeeeeeee +69


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Sat Mar 02, 2013 5:25 pm 

Joined: Fri Dec 28, 2007 9:42 am
Posts: 2689
Location: beneath mouse mountain
It's coming in 10.

_________________
workshop
soundcloud
mixes


live 9.1.2, OS mavericks, push, stray's script, MPD32/LD8, stc, access virus kc, but no elektron octatrack


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dual monitor support damnit!!!!!
PostPosted: Sat Mar 02, 2013 5:26 pm 

Joined: Fri Dec 28, 2007 9:42 am
Posts: 2689
Location: beneath mouse mountain
More seriously, it looks like they have taken a policy decision not to go there. They must have given it some thought. It would be good to know their Logic and their Reasons though.

_________________
workshop
soundcloud
mixes


live 9.1.2, OS mavericks, push, stray's script, MPD32/LD8, stc, access virus kc, but no elektron octatrack


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 213 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Next

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group