Map Siblings to Macro

Share your wishes for the future of Ableton Live
condra
Posts: 2753
Joined: Fri Jun 08, 2007 2:03 pm
Location: Dublin
Contact:

Re: Map Siblings to Macro

Post by condra » Fri Oct 01, 2010 5:54 pm

yes please abes

8bit
Posts: 53
Joined: Mon Sep 04, 2006 6:35 pm

Re: Map Siblings to Macro

Post by 8bit » Sun Oct 03, 2010 10:35 am

+1

madlab
Posts: 1382
Joined: Fri May 02, 2003 6:38 am
Location: France

Re: Map Siblings to Macro

Post by madlab » Sun Oct 03, 2010 7:27 pm

once again...
Aboard from V. 1
MBP 2.5 Ghz I7 16 Go SSD OSX 10.12
MBP 2.3 ghz I7 16 Go SSD + HD 10.8.5 iPad2+Mira+Lemur/PadKontrol/BCR2000/ Livid Code+DS1
RME FF UC Live 9.7.7 MFL Max 8 + Max 7.3.5
Madlab sound unit / objects, guitar, electronics / end_of_transmission

setzer_
Posts: 32
Joined: Wed Jul 22, 2009 9:12 am
Contact:

Re: Map Siblings to Macro

Post by setzer_ » Mon Mar 07, 2011 1:05 am

nvm. please delete post.

madlab
Posts: 1382
Joined: Fri May 02, 2003 6:38 am
Location: France

Re: Map Siblings to Macro

Post by madlab » Mon Mar 07, 2011 7:00 am

or better... add this feature !
Aboard from V. 1
MBP 2.5 Ghz I7 16 Go SSD OSX 10.12
MBP 2.3 ghz I7 16 Go SSD + HD 10.8.5 iPad2+Mira+Lemur/PadKontrol/BCR2000/ Livid Code+DS1
RME FF UC Live 9.7.7 MFL Max 8 + Max 7.3.5
Madlab sound unit / objects, guitar, electronics / end_of_transmission

dnbhallifax
Posts: 65
Joined: Wed Feb 23, 2011 8:13 pm

Re: Map Siblings to Macro

Post by dnbhallifax » Mon Mar 07, 2011 8:15 am

+ 1

pale1
Posts: 89
Joined: Fri Jul 08, 2005 11:16 am
Location: Copenhagen

Re: Map Siblings to Macro

Post by pale1 » Fri Mar 11, 2011 9:12 am

BUMP
Or possibly a right click or shortcut Eg. copy all changed parameters to siblings.
Macbook
Rme babyface pro
push 2
Genelec 1030A
Analogue gear
Stuff amassed through time

http://www.soundcloud.com/foss
https://www.youtube.com/channel/UCsEWQB ... smHhob59Xg

wascal
Posts: 261
Joined: Mon May 19, 2008 3:14 am
Location: Bristol, UK
Contact:

Re: Map Siblings to Macro

Post by wascal » Wed Apr 20, 2011 11:47 am

+10000000

Such a pain at the moment when you want to re-assign a macro on a chopped break that has loads of slices, its easier to create a slicing template and slice to drumrack again.
TTKK / NOODLES / iANDALE! / TIGERBEAT6 / HOT & HEAVY etc
http://www.soundcloud.com/wascal

regretfullySaid
Posts: 8913
Joined: Thu Apr 22, 2010 5:50 pm

Re: Map Siblings to Macro

Post by regretfullySaid » Mon May 30, 2011 3:37 am

+1 for May 2011

also when slicing to midi the first drum goes to C1 and not C-2 even if you saved the preset accordingly.
ImageImage


ring (Simon Slowik)
Posts: 121
Joined: Fri Oct 30, 2009 3:35 pm

Re: Map Siblings to Macro

Post by ring (Simon Slowik) » Mon Jun 27, 2011 11:04 am

+1

setzer_
Posts: 32
Joined: Wed Jul 22, 2009 9:12 am
Contact:

Re: Map Siblings to Macro

Post by setzer_ » Wed Jul 27, 2011 5:11 am

we need this extremely bad :(

please ? I know its not hard to do.....

please.

setzer_
Posts: 32
Joined: Wed Jul 22, 2009 9:12 am
Contact:

Re: Map Siblings to Macro

Post by setzer_ » Fri Aug 05, 2011 5:13 am

Have they addressed this issue yet ? maybe I just don't know about it ?

garyboozy
Posts: 2623
Joined: Mon Jul 16, 2007 12:27 pm
Location: UK
Contact:

Re: Map Siblings to Macro

Post by garyboozy » Thu Jan 05, 2012 2:29 pm

another year, another bump...

garyboozy
Posts: 2623
Joined: Mon Jul 16, 2007 12:27 pm
Location: UK
Contact:

Re: Map Siblings to Macro

Post by garyboozy » Tue Mar 13, 2012 11:33 pm

well well wellllllllll........

it exists as a hidden options.txt entry! and it works! 8O

Image

see my post in this thread:
http://forum.ableton.com/viewtopic.php? ... 7#p1387347

:!: :!:

Post Reply