All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Possible to add IRs to Convolution Reverb Pro?
PostPosted: Fri Jan 12, 2018 5:24 pm 

Joined: Mon May 11, 2015 12:53 am
Posts: 71
Pretty simple question. I'm not at home so I can't try it out myself and I figure someone on here will probably already have looked into this by now.

So.. can you do it? Or is this another case of being unable to do anything useful to Ableton's library/folder structure?

_________________
Win 10 x64/16GB/i7 6700k
Live 9 Suite/Cubase Pro 9.5
Audient iD4/Push 2/Steinberg CMC-CH/Launchkey 25


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Possible to add IRs to Convolution Reverb Pro?
PostPosted: Fri Jan 12, 2018 8:34 pm 

Joined: Mon May 04, 2009 1:02 pm
Posts: 519
You can do it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Possible to add IRs to Convolution Reverb Pro?
PostPosted: Fri Jan 12, 2018 9:02 pm 

Joined: Mon May 11, 2015 12:53 am
Posts: 71
Sweet. Thanks bud

_________________
Win 10 x64/16GB/i7 6700k
Live 9 Suite/Cubase Pro 9.5
Audient iD4/Push 2/Steinberg CMC-CH/Launchkey 25


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group