[6123] Max4Live not working at all

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
TriangelKlang
Posts: 21
Joined: Fri Nov 20, 2009 11:45 am

Re: [6123] Max4Live not working at all

Post by TriangelKlang » Wed Dec 02, 2009 9:44 am

pukunui wrote:Mr TriangelKlang,

This is pretty interesting.

So you removed those files and it started to work? How did they get there in the first place? Which versions of MaxMSP have you installed on those computers? Do you have version numbers or mod dates on the files you moved?

-A
Hi Andrew

The advice is from a e-mail to djthopa from Ableton support
all thanks and credits to them :D


To answer your questions

So you removed those files and it started to work?
I didn't removed them, I renamed them

How did they get there in the first place?
I'm not sure, when you say "This is almost certainly interference from an earlier Pluggo install" , than it comes from a earlier Max standalone trial?

Which versions of MaxMSP have you installed on those computers?
On my Computer, Max5_41208

Do you have version numbers or mod dates on the files you moved?
MaxAPI.dll version 4.5.5.49 / mod date 28-7-2005 15:17
MaxAudio.dll version 4.5.5.49 / mod date 21-7-2005 13.29

Cheers :idea:

naburo
Posts: 122
Joined: Mon Oct 30, 2006 5:36 pm
Contact:

Re: [6123] Max4Live not working at all

Post by naburo » Wed Dec 02, 2009 2:03 pm

+1

thx TriangelKlang
you saved my day

cheers
Setup:
Ableton L9, MAX7, Push, Monome, Guitars and Kemper-Amp

soundcloud, blog, twitter

TriangelKlang
Posts: 21
Joined: Fri Nov 20, 2009 11:45 am

Re: [6123] Max4Live not working at all

Post by TriangelKlang » Wed Dec 02, 2009 7:19 pm

About the dll's

TriangelKlang was not sure, when Andrew, Cycling'74 said "This is almost certainly interference from an earlier Pluggo install" , than it comes from a earlier Max standalone trial?

Answer from Andrew, Cycling'74
> we definitely do not install them there with MFL, or even MaxMSP,

Cheers :idea:[/quote]

kjetilhu
Posts: 29
Joined: Thu Nov 05, 2009 4:50 pm

Re: [6123] Max4Live not working at all

Post by kjetilhu » Wed Dec 02, 2009 8:54 pm

Thanks! I`m buying M4L now :)
Musician and producer http://www.optical-substance.com

Ableton Suite 8 with M4L
Cubase 5
Novation Remote 37 SL
Novation Nocturn
Novation Launchpad
Evolution UC-33e
Akai LPK25
Fatar VMK-188 pluss
Korg Kaos Pad III
Dave Smith Evolver

StinkyPat
Posts: 48
Joined: Mon Jan 01, 2007 2:14 pm
Location: USA - Midwest

Re: [6123] Max4Live not working at all

Post by StinkyPat » Tue Dec 08, 2009 4:09 pm

8O I am FOREVER Amazed at the information I gain from posts provided by Live users. You are all amazing and more helpful than you will EVER know. :mrgreen:
I'm bringing Stinky BACK!

oguz@buyukberber.com
Posts: 1
Joined: Wed Nov 04, 2009 9:27 pm

Re: [6123] Max4Live not working at all

Post by oguz@buyukberber.com » Sun Dec 13, 2009 12:13 am

marekhunhap wrote:Hi
When I want to load a max instrument or effect I have no graphic interface for the instrument, when I want to open the edit interface of max for this instrument Max crash and when I want to relaunch Max, It propose to purshase Max.

My config :

macbookpro unibody 2,8 ghz 4go ddr
mac os 10.6.2
live 8.1
Same here

MacBook Pro 13" 2.53GHZ 4GB Mac OS X 10.6.2

baseinstinct
Posts: 668
Joined: Sun Feb 24, 2008 3:45 am

Re: [6123] Max4Live not working at all

Post by baseinstinct » Sat Mar 31, 2012 5:18 am

WOW it really works!

Post Reply