Skinnerbox Problem??

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
Post Reply
lazyriverzz
Posts: 88
Joined: Thu Mar 30, 2006 5:26 pm
Location: Derbyshire..On this lump of mud we call England

Skinnerbox Problem??

Post by lazyriverzz » Tue Mar 13, 2012 10:30 pm

8) Has anyone else tried using 2 of these SB2049's at the same time?? 8)
Ableton (8.27) bombed-out on me and locked up 8O Didn't even have the grace to offer me recovery of the set on re-start 8O
Love the Skinnerbox "vibe" and sounds though....Really inspiring 8)
AMD PHENOM 11 x4 940 - WIN 7 - 3ish GIG RAM - FOCUSRITE SAFFIRE - LIVE 8.2.2 Suite-
Anyone Who Insults Me..... Insults Rubbish.....

JuanSOLO
Posts: 3236
Joined: Sun Jul 15, 2007 8:21 am
Location: Shreveport LA, sometimes Dallas/Ft Worth TX

Re: Skinnerbox Problem??

Post by JuanSOLO » Wed Mar 14, 2012 6:46 pm

I would definitely NOT, try using 2 of these at once. Just one of them cripples my CPU more than most plugs.

I agree the idea is great, and it's somewhat useful, but this was created in earlier days of M4L. I imagine if the skinnerbox guys remade this patch it would be much more efficient.

Post Reply