All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Max Instrument not showing up in Live 9?
PostPosted: Mon Apr 22, 2013 9:04 am 

Joined: Tue Dec 25, 2001 12:47 am
Posts: 72
Location: Las Vegas
Hi,

the Max Instrument folder in Ableton 9 is empty. I don't see all the instruments I was using in Live 8. Is it normal incompatibility with 64 bits system? If not, is there a solution?

Thanks

_________________
Mac Book Pro, 10.6.3, PPC G5 10.4.11, Ableton 8.1.3, DP 7.12, Traktor Pro 1.2.6, UAD-1, Arturia Moog Modular, Prophet V, ARP 2600, Reason 4.0.1, Recycle 2.1.2, Record1.0, Komplete 6, Launchpad, Remote SL, Automap Pro, Fender Jazz Bass


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Max Instrument not showing up in Live 9?
PostPosted: Wed Apr 24, 2013 2:10 am 

Joined: Tue Dec 25, 2001 12:47 am
Posts: 72
Location: Las Vegas
Bump...

Nobody can give an answer about that?

_________________
Mac Book Pro, 10.6.3, PPC G5 10.4.11, Ableton 8.1.3, DP 7.12, Traktor Pro 1.2.6, UAD-1, Arturia Moog Modular, Prophet V, ARP 2600, Reason 4.0.1, Recycle 2.1.2, Record1.0, Komplete 6, Launchpad, Remote SL, Automap Pro, Fender Jazz Bass


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group