Oscillot Help

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
Post Reply
Division Monarchy
Posts: 232
Joined: Tue Sep 06, 2011 10:54 pm

Oscillot Help

Post by Division Monarchy » Sat Nov 28, 2015 10:25 pm

I just bought Oscillot with the sale...
How does this work? When I go into the Editor and click on the menus to add a device, there is no window. I can't do one thing with it. This is not the behavior of it I saw in the demo videos.

Division Monarchy
Posts: 232
Joined: Tue Sep 06, 2011 10:54 pm

Re: Oscillot Help

Post by Division Monarchy » Sat Nov 28, 2015 10:30 pm

Then it crashed Live. Then it started to work... Nevermind, this is just M4L proving once again what a bug infested piece of shit software it really is, despite Ableton's assurance of how much they stand behind it and its stability.

Division Monarchy
Posts: 232
Joined: Tue Sep 06, 2011 10:54 pm

Re: Oscillot Help

Post by Division Monarchy » Sat Nov 28, 2015 10:35 pm

But then nothing patches in it... Oscillot is not usable... I hope Ableton is willing to refund me.

kleine
Posts: 1850
Joined: Sat Dec 15, 2001 11:46 am
Location: ableton
Contact:

Re: Oscillot Help

Post by kleine » Mon Nov 30, 2015 8:45 am


Post Reply