bug with fold_state?

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
Post Reply
prebentious
Posts: 309
Joined: Fri Jul 20, 2007 12:07 am

bug with fold_state?

Post by prebentious » Fri Feb 26, 2016 7:02 am

Hey folks. I'd appreciate if anyone could give this a shot:

Throw it on a device in a group track and click "reset". I think the group track should fold and unfold every 2 seconds, but it doesn't for with live 9.6.1. I'm almost positive this worked earlier. Does it work for you?

Any other ways to fold and unfold a group trackvia the API?

<pre><code>
----------begin_max5_patcher----------
987.3oc0X0rbaBCD9L9ofQSO55Qq.LPeL50Lc7fMJNpCVvHjSRam9tW8C3Pa
rMBpiZyAKiVDq99VsZ2U5GKBPaqel1hB+T3cgAA+XQPfQjVPPW+.zghm2UUz
ZFF5.sssXOEsz9NI8YoQNzKge7.iWQklgS5D1TH28.iueiftSZmNHBVkrLDf
jU3kgjbSmrU3vu7hhpOJ60DzIkUZlt5se8iI8SocXxu0PspFgNojV42pLRQH
sfetXgtYoijkSeRMQuhqUrGoqjOvZKoOx1QOKygqw7TMkyh0so451qP7nWSb
R+L1HnsTtrPxp4Cm.fXTpQ03tlSp+UVqsE78nkgHFW1+2aq86.UJpCIXLd5N
MFSGDmo+aMLhs6LNM.5plgaDw2dTJq4S0wHBVaHTTjYKQbeq6rKh3E5cof.e
V4NJm5ZJIy3hFa7Yixl9RZDdZAB5jrc+t5pZgcj3U4jj3b8Nkn0wo30lmhAH
U8DL.MceEYhe1dQQIixkCov182yppLpaSOlQVLclQXZgIi1+PAmvMIGC41uC
mmgisOoDAing+BDn7.sqAjT8R9qGPintoVniloGkRg4mSKGk0CMmJUcCcgUN
vg2WWUtoUEVkF9AXlgnHDSdsr7o6OSx9mlXS8BMYlJsyLwtTNE5+RlCsil01
31hGokarfdSgTJXpfu1ZZBNw9.zlFpnk0Jo7cluGLxMlsaowSYYdXpg8Ij0C
7XRfYTPvkypoyna9ci7bT68zahmWIOP1ryrQNEjuoPTnpffJ1P4EasTAeI5+
1WLy2qBYJvDFO47dcK6XiMINYjkcxYpkI65K6uwY62SkWzcebdC1XDwoynFt
j2gAH6ocFL2.jv67.jkz6ohp5mlY7wtXHIjYX4H+qbXjgaCqlKgc7nwmKxvH
GyYoe1oLmrg8GBJOetYCAr2xFdoPiZhGpugfMW4JBHiaDRSmaQjYuSubjdlm
jL2aGIBc6tnCyqUTh+mWRlA4Z4+tAps9nXW+z0cGUguf8RZqjwK5OfycmtRh
Ai4AVYIkOrnlRVqtNGCCO+QcbEMDGPSh2Pi9b6iBGh2fC3BZvdCNYt343O3D
4huSz+W9NQ9y4IxA3j4u84t37P72pEAbEOfeviSQd725E3z5k+xS.Nk1xe9O
fKau.Otd4RvPveYR0k6OXqyUVu.+gmQsOdL0tK62gw1ecfU1TqJZrqTvHRh9
fYDB1dJstq8cXO.auhmHyHM8dADWfc1RNKZZdTedbKBMDSU88WsW+d5RSWF2
10TMMRnJ2te7FDiJDphqkpJqOJrU197Z6kTgNTWRE7irty4ql4et3WfvKZcB
-----------end_max5_patcher-----------
</code></pre>


Thanks!

S4racen
Posts: 5363
Joined: Fri Aug 24, 2007 4:08 pm
Location: Dunstable
Contact:

Re: bug with fold_state?

Post by S4racen » Fri Feb 26, 2016 9:16 am

Yeah it changed, check the cycling forum, theres a post in there detailing it....

Cheers
D

Post Reply