Sonic Faction Tricky Traps

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
Homebelly
Posts: 2887
Joined: Mon Jun 11, 2007 9:52 pm
Location: Aotearoa New Zealand
Contact:

Re: Sonic Faction Tricky Traps

Post by Homebelly » Fri Nov 25, 2016 4:52 am

why do they state that live suit is the minimum requirement..?

Why not support live standard if you also have max4live..?
15" 2.4 MBP/Live/Sampler/Operator/ Home made Dumble clone/Two Strats/One Jazz Bass.
Come and visit any time= Soundcloud

Stromkraft
Posts: 7033
Joined: Wed Jun 25, 2014 11:34 am

Re: Sonic Faction Tricky Traps

Post by Stromkraft » Fri Nov 25, 2016 9:11 am

Homebelly wrote:why do they state that live suit is the minimum requirement..?

Why not support live standard if you also have max4live..?
I'd assume it's possible some devices in Tricky Traps use something only present in Suite, but if so all functions not using these should work. Which those are I'd assume only Sonic Faction knows for sure.
Make some music!

fabrice segura
Posts: 129
Joined: Fri Apr 18, 2008 7:48 am
Location: nice/france

Re: Sonic Faction Tricky Traps

Post by fabrice segura » Sat Jan 21, 2017 9:59 am

the devices are good.. but the optimisation is very bad on live 9.7.1. you need a good computer to use them
the tricky traps devices need a lot of cpu, presets take a long time to load on my old macbook pro(2007)
polytek too.

Stromkraft
Posts: 7033
Joined: Wed Jun 25, 2014 11:34 am

Re: Sonic Faction Tricky Traps

Post by Stromkraft » Mon Jan 23, 2017 4:10 pm

fabrice segura wrote:the devices are good.. but the optimisation is very bad on live 9.7.1. you need a good computer to use them
the tricky traps devices need a lot of cpu, presets take a long time to load on my old macbook pro(2007)
polytek too.

Thanks. The most scary thing about MFL devices is that they may take 5% in one moment and 50% the next. That doesn't make sense to me.
Make some music!

zenke
Posts: 258
Joined: Sat Oct 02, 2004 8:38 am

Re: Sonic Faction Tricky Traps

Post by zenke » Mon Oct 30, 2017 7:58 pm

I have bought Tricky Traps in the sale. However I have registered it as per instructions but none of the samples for the instruments are registered. so I cant use any of the instruments. anyone else had this issue? any suggestions. I have written to Plugin Boutique who I bought it off. No response so far.

thanks jamie

Post Reply