Max Installation Seems to be broken

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
Post Reply
cpyatak
Posts: 380
Joined: Wed Dec 28, 2011 10:44 pm
Location: Vermont

Max Installation Seems to be broken

Post by cpyatak » Thu Feb 08, 2018 11:03 pm

Hi folks,

So I am unable to access any of the M4L devices. (I do have 10 Suite). If I load a device a block will show up in the track but it will say the Max installation seems to be broken. It then directs me to the preferences window in the file folder tab, to configure Max path, but there is no straightforward thing to change. Am I supposed to load Max into my plugins folder? I thought Max was supposed to be fully integrated? Feeling a bit frustrated here, any help would be greatly appreciated.

Thanks!

[jur]
Site Admin
Posts: 1740
Joined: Mon Jun 01, 2015 3:04 pm
Location: Ableton

Re: Max Installation Seems to be broken

Post by [jur] » Fri Feb 09, 2018 12:09 am

Weird, Max is now contained in the Live application content itself, so you don't need a separate Max software installed.
1st I'd do is to re-download and re-install Live. Maybe something broke during the installation process.
If you're still running into the same issue, then contact support@ableton.com
Ableton Forum Moderator

cpyatak
Posts: 380
Joined: Wed Dec 28, 2011 10:44 pm
Location: Vermont

Re: Max Installation Seems to be broken

Post by cpyatak » Fri Feb 09, 2018 12:55 am

Thank you! Reinstall did it. Phew!

[jur]
Site Admin
Posts: 1740
Joined: Mon Jun 01, 2015 3:04 pm
Location: Ableton

Re: Max Installation Seems to be broken

Post by [jur] » Fri Feb 09, 2018 1:33 am

fantastic!
Ableton Forum Moderator

Post Reply