M4L device settings wiped after a save?

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
Post Reply
Caligula Cuddles
Posts: 10
Joined: Fri May 12, 2017 6:09 am

M4L device settings wiped after a save?

Post by Caligula Cuddles » Sun Mar 18, 2018 8:10 pm

Hey all, I don't know if this has been reported before, but I've discovered that all my M4L device settings have been cleared out since the other night. When I opened my set today, all the parameters of every device were set to zero (or at least, all the dials were all the way to the left, all the sliders were down to the bottom, and any number boxes were wiped out). Any clue as to why this would happen?

I opened my effect racks that had M4L devices in them, and it seems that all of those have the settings they were last saved with, but I didn't save any of the racks last night. I've never experienced this before, so I didn't think I'd have to save a couple dozen racks before calling it a night. Is this a bug?

madlab
Posts: 1382
Joined: Fri May 02, 2003 6:38 am
Location: France

Re: M4L device settings wiped after a save?

Post by madlab » Wed Mar 21, 2018 6:43 pm

Which live version and platform / OS ?
Aboard from V. 1
MBP 2.5 Ghz I7 16 Go SSD OSX 10.12
MBP 2.3 ghz I7 16 Go SSD + HD 10.8.5 iPad2+Mira+Lemur/PadKontrol/BCR2000/ Livid Code+DS1
RME FF UC Live 9.7.7 MFL Max 8 + Max 7.3.5
Madlab sound unit / objects, guitar, electronics / end_of_transmission

Caligula Cuddles
Posts: 10
Joined: Fri May 12, 2017 6:09 am

Re: M4L device settings wiped after a save?

Post by Caligula Cuddles » Sun Mar 25, 2018 4:01 pm

madlab wrote:Which live version and platform / OS ?
Sorry, I should've mentioned that in the original post. I'm working with Live 10 on High Sierra.

Post Reply