Can't drag and drop samples into granulator II?

Questions and discussion about building and using Max for Live devices
Post Reply
3260element
Posts: 2
Joined: Sun Jul 01, 2018 9:41 am

Can't drag and drop samples into granulator II?

Post by 3260element » Sun Jul 01, 2018 9:45 am

Hi there!

I can't seem to be able to load samples into the granulator II?
I drag the sample onto the granulator window, but no dropping logo is showed, and it doesn't load.
Anyone know how to solve this problem?

I'm running Live 10 on MacBook Pro 2017.

Thanks.

daizok
Posts: 57
Joined: Fri Oct 27, 2017 9:05 am

Re: Can't drag and drop samples into granulator II?

Post by daizok » Wed Jul 04, 2018 8:09 am

Hi 360,

There have been some issues with dragging and dropping before. If you're having trouble with the release version it's best to file a support request, if you're having trouble with the beta versions, file a bug report on Centercode.

Best, D.

joshuavt
Posts: 1
Joined: Fri Apr 12, 2019 10:06 pm

Re: Can't drag and drop samples into granulator II?

Post by joshuavt » Fri Apr 12, 2019 10:07 pm

Hi there, I'm having the same issue and wonder if you ever managed to solve it, and how if so. Thanks!

Post Reply