All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Resize Bengal Instrument
PostPosted: Wed Aug 08, 2018 1:46 pm 

Joined: Tue Jul 17, 2018 5:42 am
Posts: 3
How do I resize Bengal, the max device? It's way too small for my 27" screen. I'm using an iMac.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Resize Bengal Instrument
PostPosted: Sun Sep 16, 2018 7:42 pm 
Site Admin

Joined: Mon Jun 01, 2015 3:04 pm
Posts: 1201
Location: Ableton
You can't, sorry.

_________________
Ableton Forum Moderator


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Resize Bengal Instrument
PostPosted: Sat Oct 27, 2018 8:10 am 

Joined: Fri Oct 27, 2017 9:05 am
Posts: 46
Bengal on large hires screens is a pain indeed, parameters are very hard to read. Luckily there's an increasingly number of devices incorporating re-sizable GUI's to work on hi-res screens, let's hope Bengal will receive an update at some point.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group